Seppy Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 am reusit sa termin si eu testerul.Desi a fost primul meu Atmel programat nu am dat gres . Multumesc pe aceasta cale tuturor care au contribuit cu explicatii,asa e mult mai "neteda " calea spre reusita Link spre comentariu
mariandmd Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 am reusit sa termin si eu testerul.Desi a fost primul meu Atmel programat nu am dat gres . Multumesc pe aceasta cale tuturor care au contribuit cu explicatii,asa e mult mai "neteda " calea spre reusitaBravo si felicitariArata foarte bine mai ales carcasa Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Nu carcasa e cea mai,pcb-ul. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 am reusit sa termin si eu testerul.Desi a fost primul meu Atmel programat nu am dat gres . Multumesc pe aceasta cale tuturor care au contribuit cu explicatii,asa e mult mai "neteda " calea spre reusita Bravo si felicitari Arata foarte bine mai ales carcasa Care carcasa ??!! Nu carcasa e cea mai,pcb-ul. Care PCB ??!! Poate ati primit poze pe PM,ca pe forum ... lipsa. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Pai tocmai! Ca nu ne arata si noua o poza, ceva... Link spre comentariu
MARLANU Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 este cineva dispus sa vanda unul gata montat fara carcasa ? Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 trebuie sa-mi fac si eu rost de un asa ceva de unde pot gasi un display compatibil cu ce am nevoie aici si backlight albastru sau alb (urasc verdele ) ? asta stiu ca ar merge, dar e alb/albastru ?? http://www.adelaida.ro/product_info.php ... fe6acf5869 Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 trebuie sa-mi fac si eu rost de un asa cevade unde pot gasi un display compatibil cu ce am nevoie aici si backlight albastru sau alb (urasc verdele ) ?asta stiu ca ar merge, dar e alb/albastru ?? http://www.adelaida.ro/product_info.php ... fe6acf5869Backlight Type: LED white Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 dap, acum am gasit datasheet-ul pentru el. Pare a avea caractere europene standard. Saptamana viitoare spre sfarsit poate ma apuc si eu de jucarica, pe atunci ar trebui sa am piesele. Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 primul atmega de programat... deci pe scurt povestea ar sta in felul urmator? 1. conectez cipul 2. programez "program memory"3. programez "eeprom memory" 4. verific astea si daca e ok, scot cipul si beau o bere ?!o sa folosesc portul paralel pentru treaba asta din cauza unor probleme cu cel serial. Am nevoie sa alimentez atmega separat? Exista cumva o varianta in romana a softului? Se gaseste pe undeva? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Dap, aia e ordinea. Merge şi prin paralel, dar va trebui să alimentezi ATmega cu 5V. Nu este nicio variantă în română, dar poţi traduce textele, am pus tot proiectul pe undeva prin topicul ăsta. Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 deci alimentez atmega la fel cum as fi facut daca scriam pe serial. F bun. O sa alimentez dintr-un port usb. Am rescris prin JTAG diferite chestii, in special smartphone-uri cu procesoare compatibile ARM, dar niciodata n-am facut treaba de la 0 sau cu atmega. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Aha. Mîine tot am nişte timp liber, o să-ţi schimb textele în română, asta dacă nu e vreunu' mai rapid ca mine. Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 faza tare.. in tot galatiul nu gasesc soclu 2x14 sau ceva cu acelasi pas intre pini sau 2 bare a cate 14 pini etc.... deci am sa lipesc atmega de placa (nu prea imi vine sa fac comanda pe net de un soclu). Il scriu pana una alta cu varianta in engleza.Ma gandeam la romana pentru ca era mai nationalist asa ) Inca ceva, voi putea programa ulterior cipul direct din montaj sau e musai sa-l extrag si sa-l scriu separat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 pai daca montezi prima oara integratul il poti scrie direct pe placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum