Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

:101 am reusit sa termin si eu testerul.Desi a fost primul meu Atmel programat nu am dat gres . Multumesc pe aceasta cale tuturor care au contribuit cu explicatii,asa e mult mai "neteda " calea spre reusita
Link spre comentariu

:101 am reusit sa termin si eu testerul.Desi a fost primul meu Atmel programat nu am dat gres . Multumesc pe aceasta cale tuturor care au contribuit cu explicatii,asa e mult mai "neteda " calea spre reusita

Bravo si felicitariArata foarte bine mai ales carcasa
Link spre comentariu

Bravo si felicitari

Arata foarte bine mai ales carcasa

Care carcasa ??!! :nebunrau:

Nu carcasa e cea mai,pcb-ul.

Care PCB ??!! :nebunrau:

Poate ati primit poze pe PM,ca pe forum ... lipsa. :da

Link spre comentariu

primul atmega de programat... deci pe scurt povestea ar sta in felul urmator? 1. conectez cipul 2. programez "program memory"3. programez "eeprom memory" 4. verific astea si daca e ok, scot cipul si beau o bere ?!o sa folosesc portul paralel pentru treaba asta din cauza unor probleme cu cel serial. Am nevoie sa alimentez atmega separat? Exista cumva o varianta in romana a softului? Se gaseste pe undeva?

Link spre comentariu

Dap, aia e ordinea. Merge şi prin paralel, dar va trebui să alimentezi ATmega cu 5V. Nu este nicio variantă în română, dar poţi traduce textele, am pus tot proiectul pe undeva prin topicul ăsta.

Link spre comentariu

deci alimentez atmega la fel cum as fi facut daca scriam pe serial. F bun. O sa alimentez dintr-un port usb. Am rescris prin JTAG diferite chestii, in special smartphone-uri cu procesoare compatibile ARM, dar niciodata n-am facut treaba de la 0 sau cu atmega.

Link spre comentariu

faza tare.. in tot galatiul nu gasesc soclu 2x14 sau ceva cu acelasi pas intre pini sau 2 bare a cate 14 pini etc.... deci am sa lipesc atmega de placa (nu prea imi vine sa fac comanda pe net de un soclu). Il scriu pana una alta cu varianta in engleza.Ma gandeam la romana pentru ca era mai nationalist asa :)) Inca ceva, voi putea programa ulterior cipul direct din montaj sau e musai sa-l extrag si sa-l scriu separat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări