Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

La 18.03.2023 la 1:20, ionel sm a spus:

Am testerul asta luat din China .Pe sait in zice GM328 .Este cu Atmega 328p  si quart de 16mhz. Are cineva V1.13K ?  Am oarece probleme cu F-Generator.

Captură web_18-3-2023_195_www.bing.com.jpeg

Nu am reusit sa scriu atmega328.Am incercat fel si fel de variante fara succes.probabil trebuie eu soft pt. display cu care este echipat.Nu stiu nici modelul de display...atasasez o poza poate stie cineva.Atmega cu care a venit testerul nu poate fi citit.

2.jpg

1.jpg

Link spre comentariu

Atmega328 din testerul dvs. posibil sa fie protejat la copiere. Displayul este ST7735, 1,44 inch. Ce a postat colegul un post mai sus este cun un alt model de display, sigur nu se potrivește.

Bănuiesc că l-ați cumpărat de pe AliExpress, contactați vânzătorul și rugati-l sa vă trimită prin email firmware-ul.

Link spre comentariu

Merge cu prima varianta dar se misca foarte lent.A 2-a nu functioneaza .Continutul epp e aproape gol. este V1.42 .Cu ce de la chinezi V1.13k merge rapid dar nu merge pe F-generator.

Link spre comentariu

Eu am acest tester. Functioneaza frumos masoara orice rezistenta dioda tranzistor etc. Dar are o mica problema sa zic asa. Daca masor in gol fara sa pun nicio componenta imi afisaza o capacitate de 41pf fie intre 1 si 3 fie 2 si 3 sau 1 si 2

20230318_214352.jpg

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Buna ziua.

Am si eu multitesterul de la colegul " taxdoru" la care trebuie sa ii programez Atmega 328P-PU.

Continutul a fost afectat de un condensator incarcat si da erori.

Am binul de la " taxdoru" si programator TL866A dar nu reusesc sa il scriu, da eroare.

Sigur gresesc ceva la setari tl866 , nu am idee cum se face, si cred ca trrbuie format hex nu bin.

Rog putin ajutor cu setarile, pas cu pas.

Revin cu poze daca este cazul.

Multumesc.

Link spre comentariu
La 21.03.2023 la 5:28, ionutz2013 a spus:

Eu am acest tester. Functioneaza frumos masoara orice rezistenta dioda tranzistor etc. Dar are o mica problema sa zic asa. Daca masor in gol fara sa pun nicio componenta imi afisaza o capacitate de 41pf fie intre 1 si 3 fie 2 si 3 sau 1 si 2

ai incercat sa-i refaci calibrarea?

Link spre comentariu
Acum 3 ore, antonvasileeee a spus:

Daca treci prin Ploiesti te ajut eu.

Multumesc de intentie.

Am facut rost de tl866 de la un prieten si vroiam sa invat cum se programeaza.

Lucrez zilnic cu avr postal si ch341 la tv uri si laptopuri.

Cautam un filmulet pe youtube cum se face dar nu gasesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări