Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...

Ar avea cineva schema si hex-ul pentru ultima varianta a lui Markus : 1.34 din oct.2018 pentru Super multi tester ?

In linkul de mai jos sunt multe fisiere care se pot vizualiza cu "HEX EDITOR NEO" dar nu pot sa scot schema si hexul

eventual fusebiti.

Cred ca testerul e pe baza de Arduino .Seamana fisierele cu cele pentru Mega2560 pentru imprimanta 3D.

https://github.com/svn2github/transistortester/blob/master/Software/Markus/ComponentTester-1.34m.tgz

sau

https://github.com/svn2github/transistortester/tree/master/Software/Markus

Editat de roszkos
Link spre comentariu

Multumesc.

Ar mai fi nevoie de fisierul EEPROM cu extensia : " .eep "

Fusebitii am gasit in fisierul  " Makefile "  din primul link pe care l-am deschis cu  BASCOM.

Cu ce soft se pot genera fisierele .hex si .eep  si din care dintre fisierele din primul link (varianta 1.34 MARKUS ) ?

Fisiere .hex si .eep am nevoie pentru MCU atmega328p.

Editat de roszkos
Link spre comentariu
On 7/3/2018 at 5:06 PM, Adrian Stangaciu said:

Multumesc pentru promptitudine!

Schema postata de bentanioan a fost testata, dar surpriza a fost ca nu recunoaste decat semiconductoarele !!!

Multumesc deasemenea lui Stelian,care mi-a dat de lucru.O sa incerc sa fac o sinteza.

Sa ne auzim cu bine!

Salutare tuturor si La multi ani !

... ati gasit/realizat o schema cu display de Nokia care sa functioneze corespunzator ? Multumesc !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Rog un sfat la calibrarea touchscreenului la Component tester v1.34 Markus cu lcd color ILI9341 cu touchscreen.

Testerul functioneaza corect doar ca nu poate fi controlat in totalitate din touchscreen.

Touchscreenul functioneaza doar ca si push button nu si functia de selectie in meniu.

A mai intampinat cineva aceasta problema ????

20190301_222629.jpg.021db18aa2a918df28144b73efbf3d56.jpg

20190301_222532.jpg

20190301_222056.jpg

20190301_222157.jpg

20190301_222400.jpg

20190301_222629.jpg

20190301_225702.jpg

Editat de roszkos
Link spre comentariu

Daca are cineva cont si puncte sa poata descarca fisierele respective si pentru cei interesati si daca poate desigur, il rog sa o faca!

Link spre comentariu

OK baieti , multam de link , simbata ""sho pe PCB"" . Beleaua este ca imi place si versiunea cu display  ILI9341 .Am facut unul cu lcd 2x16 pentru mine , iar pentru un prieten cu PCB-ul copiat de pe topic .Trebuie sa-i multumim domnului  @yo6pir

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări