Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

mda.....dar valorile componentelor ?

Valorile componentelor se calculeaza in functie de tensiunea dorita, curentul absorbit de montaj si sursa de tensiune disponibila. Daca doresti niste valori personalizate trimite-mi datele cu un mesaj personalizat. :nebunrau:

Link spre comentariu

pai valorile calculate la alimentarea SMT - lui , adica 9Vcc.....

eventual , separat si pentru 12Vcc....pentru alte device-ri....

Pentru calcul imi trebuiesc TOATE datele din mesajul anterior, tensiunea necesara, curentul necesar si tensiunea disponibila. Aceasta sursa este dedicata, nu universala. :aut:

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Off !!!

simplu , deci pentru SMT , din AKU de 3,7V la 9V......consumul e mic

si eu as vrea sa alimentez un SMT din AKU de laptop , sa fie portabil :limb:

Ce inseamna mic, ajung 100mA pentru montajul tau? Al meu consuma110mA.

Editat de Dan57
Link spre comentariu

da , ajung 100mA.....

dar poti da valorile tale din alimentarea SMT-ul tau.....nu ma deranjeaza daca poate scoate mai mult

Pentru120mA, 9V iesire si 3,7V intrare ai urmatoarele valori:

R1 100 ohmiR2 0.27 ohmiR3 3300 ohmiR4 10 KVR 20KC1 750pFC2 100uF/25vC3 100 nFL1 50uHDaca scoate mai mult decat necesar, se uzeaza sursa mai repede in mod inutil. :92

Editat de Dan57
Link spre comentariu

A patit cineva la versiunea 1.12 cu atmega 328 cu menu, dupa ce trece timpul de stingere automata, se stinge si se reaprinde fara a afisa nimic?

Si inca o intrebare, ce program folositi pentru usbasp?

Link spre comentariu

A patit cineva la versiunea 1.12 cu atmega 328 cu menu, dupa ce trece timpul de stingere automata, se stinge si se reaprinde fara a afisa nimic?

Si inca o intrebare, ce program folositi pentru usbasp?

Ca sa nu am asa porblema eu "retez" alimentarea in mod hard, am observat ca montajul are un consum si in modul de "asteptare" drept pentru care ar putea sa faca si asemenea minuni in anumite conditi.

Pentru programare folosesc "MiniPro Programmer". Este foarte OK! :n1

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Da..problema este ca eu am facut tot montajul intr-o carcasa de pager motorola si nu prea mai am unde sa ii pun buton, o sa fac niste masuratori sa vad de ce face asa.

Imi puteti trimite si mie pe mail programul? [email protected]

Programul este free pe net dar se foloseste cu programatorul TL866. "http://www.autoelectric.cn/EN/TL866_MAIN.html"

Butonul meu de power este destul de micut dar sunt unele chiar foarte mici, de exemplu cel folosit la osciloscoapele portabile de genul DS203.

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Cam asa arata in interior. :tryre

Frumos aranjat in carcasa dar si solutia aleasa pentru alimentare.

pune la share schema si un link catre proiect (hex)

Cablajul l-am realizat in graba. Nu m-a interesat foarte tare aspectul estetic;

sa functioneze si sa masoare bine, asta-i important;

In arhiva atasata gasiti proiectul in Proteus, schema, cablaj, hex....

Si niste poze cu primele masuratori efectuate: http://s1099.photobucket.com/user/florin_77/library/final_build_tests_ATmega328_smd_PCF8812

SMT_Nokia3410_smd.rar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări