GanMark Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 am fisierul postat de tine la pag 130 daca se poate , sa masoare o data la apasare test si sa nu se opreasca multumesc 644.rar Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 O testare este afisata 28'' si se poate mari pana la max. 32'' (asa parca am citit candva). Dupa acest timp incepe automat alt test sau se opreste,depinde cum se modifica softul. Softul prezentat de tine face 10 testari dupa care se opreste. Eu l-am realizat al meu in varianta stationara , cu sursa de alimentare asa ca l-am programat fara oprire automata si repeta testul la nesfarsit la fiecare 28'' pana cand opresc alimentarea. Si acum spune-mi dupa cate testari sa se opreasca. Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 am lasat sa vad pana cand face testarea , sincer nu am numarat de cate ori face prima data am crezut ca e vreo problema la mine as prefera fara oprire automata si testarea sa fie la apasare start , deci o data valoarea masurata ramane afisata pana cand dau din nou alta testare ? Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Nu se poate asa,rezultatele testului se vor afisa 28'' si dupa aceea ori incepe alt test ori se opreste si la o noua apasare incepe alt test.Se poate programa sa repete masurarea de ,,n'' ori pana la max.255 teste. Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 ok si asa cum zici ca se opreste , se opreste testarea sau de tot ? repetarea testului minim cat e ? Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Se opreste de tot,minim 1.Am compilat deja pt. 1;2;5 testari , mai vrei? 644_1_test_oprire.rar 644_2_teste_oprire.rar 644_5_teste_oprire.rar Editat Septembrie 2, 2016 de bentanioan 1 Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 ok , e super multumesc pentru masurare doar quart-uri pot sa folosesc din schema doar intrarea LF ? Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Ai realizat toata schema? Pe intrarea LF masoara numai quart-uri de frecvanta mica. Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 doar pentru testare zener si ma gandeam sa adaptez si test pentru quart.... Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Incearca aceasta varianta,nu stiu daca merge.Trebuie schimbat quart-ul de 8Mhz cu altul de 16Mhz si ar trebui sa depisteze cristale si rezonatoare ceramice intre bornele 1-3 cu frecventa intre aprox. 2 si 14Mhz. Daca incerci te rog sa scrii daca merge. 644_2test_16Mhz.rar Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 am cautat quart de 16 dar din pacate nu am acum am testat asa cu cel de 8 si face de 2 ori testul dupa care zice ca Not Calibrated ! am intrat in meniu si este mai generos versiunea e 1.12k fara calibrare acelas C masurat ieri , acum e la jumatate in principiu e ok , urmeaza sa lipesc soclu pt TP 1,2,3 dupa care sa fac calibrarea multumesc pentru compilare Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) nu am reusit cu calibrarea am intrat in meniu la selftest , bornele 123 in scurt si start face testarea si la T4 short probes ! ....tot se gandea si am stat si 10 minute nimic , dupa care am desfacut bornele , a inceput sa continue testarea , pana la urma zice ca testarea e ok dar tot C 100uF masurat , jumatate din valoare arata........ in rest nu am masurat , deocamdata , inca nu am borne adecvate Acum am observat fisierele postate pentru 1 oprire test de @bentanioan scris si selftest....OK ! urmeaza alte teste multumesc Editat Septembrie 3, 2016 de GanMark Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 dupa selftest anterior este ok test pe C masoara bine dupa care ramane afisarea pana la o noua apasare test deocamdata zic ca e super Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Pt. @GanMark si nu numai 644_1test_8Mhz_pers.rar 644_1test_16Mhz_pers.rar Link spre comentariu
GanMark Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 am testat cel de 8Mhz personalizat in loc sa-mi arate tensiunea bateriei , afiseaza *Super Tester* multumesc pe aceasta cale la calibrare la sfarsit imi cere sa conectez intre bornele 1-3 un C intre 10-30 nF , am pus 15 nF si ok prima data face un test si se opreste , nu de tot , asa am optat conectez un C si arata valoarea afisata cca 3 min dupa care ramane aprins doar backlight daca masor continuu , adica componente una dupa alta , testarea se face automat fara sa apas start dupa cateva masuratori sunt foarte multumit am sa incerc si cu quart de 16Mhz (dupa ce o sa cumpar ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum