kinderu56 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 ok multumesc am observat ca masoara diode de maxim 4v zilele aste ma apuc de constructie Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) ok multumesc am observat ca masoara diode de maxim 4v zilele aste ma apuc de constructie Ce ai vrut să zici cu ”max 4v”?? Editat Decembrie 28, 2015 de elmar Link spre comentariu
bentanioan Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Fara convertor masoara zenere pana pe la 4,7V. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Da!Aşa mai merge... Link spre comentariu
roscatu Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Si in format PDF Acest SMT are identificare pini? Link spre comentariu
roscatu Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Care e versiunea de soft potrivita pentru smt-ul postat de domnul FlorinNTh la postul #2310? Acesta are si generator de semnal? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Este cu o pagina in urma o versiune de soft. Eu personal am pun 1.10k. Link spre comentariu
roscatu Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Care ii cel mai potrivit din aceste doua softuri? Cel de la postul #2226 sau #2343? Ce Fuse biti trebuie setati la atmega328 ? Link spre comentariu
bentanioan Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Ultimul soft (#2343) este cel mai evoluat . Fuse eu asa i-am setat : High=D9 Low=FF Ext.=07. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 este versiune de soft 1.12k? Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 spre rusinea mea ca nu le pot pune la punct poate posta cineva intr-un singur fiser rar schema, pcb si codul sursa pentru lcd 16x2 si 128x64. va multumesc Link spre comentariu
raileanu florin Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Asa este, simplitatea lui nu confera incredere la prima vedere dar incercarile de masurare in comparatie cu alte aparate similare care au reputatia de a fi precise, au scos la iveala o diferenta de maxim 2% la masurarea de condensatoare si rezistente. La identificarea tranzistoarelor si a diodelor nu se pune problema preciziei de masurare. La fel cu masurarea caderii de tensiune pe diode sau jonctiuni, este comparabila precizia cu multimetrul digital pe care-l detin. Comparatia la condensatoare am facut-o cu schema:http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/ ... ndex2.htmlpe care am realizat-o deasemenea:http://yo6pir.wordpress.com/proiecte/lxcx-meter/si acest aparat are o reputatie buna cat priveste precizia, verificata si de altii care l-au construit.Softul nu este secret si-l postez aici, pentru cei doritori. Poate se gaseste cineva care sa-l si traduca in limba engleza sau romana ca sa fie mult mai accesibil. Toate bune. schema nu se vede care e treaba???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum