Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

post-188313-0-74380200-1449687906_thumb.jpgAm facut un alt tester pe care am pus ultimul soft "ttester_112k" care are o problema, cand folosesc functiile din meniu pentru voltmetru, C+ESR, rezistente si condensatori, afiseaza alternativ valoarea masurata si starea bateriei. Stie cineva de unde se poate elimina problema asta?
Link spre comentariu

@kinderu56 te-ai muncit putin la rezistoarele alea SMD, eu le lipeam pe partea cu traseele si trageam fir doar la un terminal. Daca merge e bine si asa.

@spark incerc eu sa fac o traducere cu google dar unde e codul sursa pentru versiunea cu LCD de Nokia 1100?

Link spre comentariu

mai trebuie gadilat ca la condesatori de 100nf smd imi arata vro 90nf iar lcm3 imi arata 99-102nf iar amaratu de masura cam tot ca lcm3 sa fie din grupul de rezistente  care trebuie scimbate cu unele de maxim 1%

Editat de kinderu56
Link spre comentariu

in meniu exista functia Vext la ce foloseste si este normal sa varieze voltaju indicat ,soft v1.12k

Cat timp pin-ul este in aer este normal sa arate aiureli.Vext este folosit la masurarea diodelor zener (nu merita folosit pentru masurarea tensiunilor).Eu asa am realizat montajul. Dupa ce aleg Vext din meniu , am un buton care alimenteaza convertorul cu 9V.

post-176680-0-73406700-1451280992_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări