FlorinNTh Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Salut, Un PCB il postez eu, este functional, schema si hex sunt in postarile anterioare. Ps; schimbi extensia in lay6 SMT_Redesenat_v6_ZIF16.txt 2 Link spre comentariu
GanMark Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 super arata ! am incercat cu extensia lay6 , dar nu merge ..... Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Mercic, am incercat la mine si merge, daca nu mere nu-i bai, il mai postez odata, daca nu il pot trimite pr email ptr doritori Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 In SP6 merge brici, este pe C2 ,o poza cu cablajul si piesele montate se poate? merci. Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Maine pe lumina postez mai multe poze, acum nu-mi iese la lumina becului Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 ... Un PCB il postez eu, este functional, schema si hex sunt in postarile anterioare. ... Frumos lucrat cablajul, felicitari. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Fain! Totusi 78l05 nu se incalzeste de la consumul BL? Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am gasit unele mai vechi in care nu apare zif-ul Fain! Totusi 78l05 nu se incalzeste de la consumul BL? Nu am avut probleme pana acum, il alimentez cu 9v Frumos lucrat cablajul, felicitari. Multumesc, de la voi am invatat, electronica este foarte departe de profesia mea. Link spre comentariu
bandutoiu Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Un cablaj proiectat de nota10 merge in sp6 Are cineva un hex pentru varianta cu encoder pentru atmega 328. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 O lucrare frumoasa ce denota multa pasiune. Link spre comentariu
bentanioan Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Ultima varianta de soft.Cititi post-ul 2226 de la pag.149. m328_Vext_encoder.rar Link spre comentariu
The_Reaper Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Gata si pcb-ul meu,restul maine, sa vina programatorul si atmega 328. FlorinNTh, multumesc pentru cablaj. Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Stai linistit, nu trebuie sa-mi multumesti. Vezi ca ai ceva trasee unite. La grupul de rezistente eu am pus pini augat. Fac o poza si postez. Editat Decembrie 2, 2015 de FlorinNTh Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Gata si pcb-ul meu,restul maine, sa vina programatorul si atmega 328. FlorinNTh, multumesc pentru cablaj. ... mai bine să fiu cârcotaş decât să plângi mai târziu că "nu merge şi nu ştiu de ce": sunt cel puţin 3 punţi între trasee diferite acolo, şi 2 din ele sar imediat în ochi. iar dacă te uiţi "cu ochi de soacră", sunt chiar mai multe! le-ai văzut? Link spre comentariu
GanMark Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 deja intra in productie , felicitari D2 , zener de 2,5 v nu e pus inutil ? referinta o ia de la TL 431 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum