Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Va mai rog sa imi spuneti cu ce program as putea programa 328-ul dar cu interfata pe portul serial.

Tocmai am terminat S.M.T.ul, ignorand total programarea si cand sa o fac, am constatat ca Pony Prog-ul nu stie 328.

Link spre comentariu

Acest programator merge cu SinaProg pe portul serial.Eu am lucrat cu el prin 2013,am si blocat un 328 dar nu stiu motivul,intre timp am facut programatoare pe USB si nu mai am probleme.Daca programezi in circuit trebuie alimentat montajul direct cu 5V (se sunteaza EC la tranzistorul PNP pana se face programarea). Inainte de a scrie m328 este bine sa te asiguri daca il citeste,daca se pot citi fusebitii si numai dupa ce esti sigur ca totul e in regula dai scriere.

PROGRAMATOR PONYSER.pdf

Editat de bentanioan
Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru ajutor.

Da,Acest programator il am.De cativa ani mi-am propus sa fac un programator USB,am stans documentatia,dar...timpul imi este dusman.

Deocamdata am programat cu PROGISP.Am reusit doar ca nu citeste corect condensatorii si rezistemtele.Si mi se pare ca este foarte lent.

Asa ca o sa il programez si cu SinaProg si mai umlblu pe la fusebiti.

Link spre comentariu

De 3 zile tot masor la piese si nu imi scade incantarea.

Am si o dezamagire :nu gasesc in meniu V-ext ca sa fac si interfata pentru dide zenner.

Versiunea 1.12k nu o are sau trebuie activata?

Ma mai ajutati ,va rog,si cu asta?

Testerul meu .

Posted Image20150405_173919 by taxdorustana, on Flickr

Ma intereseaza si pe mine tipul afisajului si daca se coneteaza direct la SMT sau cu circuit intermediar.Multumesc.

Link spre comentariu

Incearca acum , ar trebui sa ai si optiunea Vext (am personalizat pt.tine). Acel afisaj nu se conecteaza direct,mai multe informatii de la taxdoru.

Multumesc mult!! Stima.

P.S.Mi-a placut partea cu personalizarea.

Link spre comentariu

Pt. oivp2003 si nu numai , adresa de unde se poate descarca softul pt. SMT: http://www.mikrocontroller.net/svnbrowser/transistortester/?pathrev=507

Se da click pe Download GNU tarball , se poate dezarhiva cu 7zip. In fisierele pdf autorul descrie cum se face compilarea cu WinAvr20100110.

Atasez si softul nepersonalizat 1.12K cu Vext.

m328_Vext.rar

Editat de bentanioan
Link spre comentariu

E aproape terminat si al doilea tester, alt cablaj, alt procesor (Atmega1284P). A iesit cam mare, dar l-am gandit asa, dupa cutia in care intentionez sa-l montez.

Posted Image Posted Image

Editat de mcross
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări