bentanioan Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) pentru că până o veni 328-ul mai e, are cineva schema originală a smt-ului, cea cu ceas de 1mhz şi fără LT1004 în schemă?că nu am găsit-o decât pe cea updatată pentru versiunea cu cuarţ şi LT-ul ăla... Editat Iulie 15, 2014 de bentanioan Link spre comentariu
bentanioan Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Pun si arhiva originala , din 2010 parca. Pentru distractie e bun dar merita facut cu 328.Puteti face cablajul pentru varianta cu 328 si cuart+referinta si nu montati aceste piese iar cand le aveti puneti restul de piese si schimbati (in soclu) Atmega. Succes Transistortester.zip Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 [...].Puteti face cablajul pentru varianta cu 328 si cuart+referinta si nu montati aceste piese iar cand le aveti puneti restul de piese si schimbati (in soclu) Atmega. Succes exact asta şi voiam să fac: am un atmega8 pupu... papu... something, tipul care nu merge la peste 8 mhz, şi aş cam avea nevoie de tester, dar, cum spuneam, mai durează ceva până îmi vine 328-ul, şi nu eram foarte sigur ce anume trebuie să "uit" să plantez, dar să meargă, totuşi, pe funcţiile "de bază"... mulţumesc de arhivă, s-ar putea să mai fie câţiva interesaţi! Link spre comentariu
GanMark Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Felicitari ! dupa cum vad ...esti primu care a realizat 100% ..3 in 1... cu precizia cum e ? frumos realiazat , Succes la masuratori ! 1 Link spre comentariu
ionutzamd Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 (editat) Mersi.Precizia aparatului este foarte buna mai ales la LCM-3.Am folosit rezistente 1% si condensatori măsurați si aleși cat mai exact de valoarea schemei. smt are versiunea 1.11k de aici,lcm-3 versiunea de aici iar la f-meter nu am avut 16f84 si am folosit 16f628 cu hexul de aici. Editat Iulie 16, 2014 de ionutzamd 2 Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 @ionutzamd felicitari pentru realizare. Vorba colegului @GanMark, esti singurul care a realizat acest 3 in 1 integral si a postat rezultatul muncii lui pe forum. Inca odata felicitari din partea mea. 1 Link spre comentariu
mielu80 Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Salutare. Foarte interesanta realizarea lui @ionutzamd,felicitari. Sunt tare curios cum functioneaza comutarea liniilor de date catre display,cum se realizeaza ? Si eu as vrea sa fac un proiect 2 in 1,LCM-3 si frecventmetru si tare mi-ar placea sa am un singur display pentru ambele. Imi poate da cineva ceva sugestii despre cum se face ? Multumesc. Link spre comentariu
mosu20 Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 In paginile 75-85 ale acestui topic gasiti ce va intereseaza. Link spre comentariu
ionutzamd Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Mersi pentru felicitări. Aceste felicitări le merita toți cei care au lucrat la acest proiect etc... In legătură cu legarea afișajului la mai multe montaje se procedează asa: legaturi la afisaj legaturi la montaj{daca sunt mai multe montaje la toate se vor monta diode 1n4148} Link spre comentariu
mielu80 Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 @mosu20 si @ionutzamd: Multumesc frumos pentru informatii,exact ce trebuie. Link spre comentariu
mosu20 Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 AU MAI APARUT NOUTATI? Link spre comentariu
remus2509 Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 hei nimic nou ,care este ultimul soft ptr atmega 328p? ceva noutati? Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 S-a "intepenit" la versiunea 1.11k ? Mai mult de atat ce poate sa mai faca ? Cred ca deja este suficient. Mai trebuie sa masoare tensiuni si intensitati si devine super multimetru. Eu sunt multumit de versiunea 1.10 k. Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Pai tensiuni externe masoara (pana la 50V d.c.),frecvente masoara , ESR in circuit se lauda ca masoara.Varianta cu atmega644,dezvoltata impreuna cu cineva din Ucraina,masoara si cuarturi pe doua domenii,are amplificator pentru intrarea de frecventmetru dar schema s-a complicat destul de mult. ttester644.pdf Editat Septembrie 2, 2014 de bentanioan Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Atunci sa asteptam varianta osciloscop. A fost o gluma, desigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum