Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

interesant......

dupa ce mi-am cumparat mega328.......apare cava mai nou.....

asta e ...sunt in urma cu moda.....

acum trebe sa comand si LCD 4x16....

chiar e ...misto......

Link spre comentariu

interesant......

dupa ce mi-am cumparat mega328.......apare cava mai nou.....

asta e ...sunt in urma cu moda.....

Nu vei putea niciodata sa tii pasul cu moda! Mai ales la SMT-ul asta. :95

Editat de yo6pir
Link spre comentariu

Precis va tebui sa ii punem elice si un facalet pentru a il adapta la treburi casnice :tryre

Serios vorbind, dupa recompilarea ultimei variante (cea de ieri, nu m-am uitat sa vad daca a aparut altceva), nu remarc nimic deosebit in cazul preciziei de masurare. Se confirma faptul ca masoara si componentele cu germaniu fara probleme. In rest, cam ceeace stiam. Personal, am inhibat meniurile deoarece neavind un cablaj realizat pentru a valorifica integral ceeace poate face nu are rost sa il incetinesc.

Link spre comentariu

Gasesc si eu pe cineva prin militari cu un usbasp sa imi puna si mie ver 1.10 ? am 1.09KD cu autostingere, La versiunea asta banuiesc ca se anuleaza autostingerea nu?

Link spre comentariu

Are un singur buton, acela de Test. Dupa ce fixezi/asezi/prinzi componenta care vrei sa o verifici, apesi acel buton de Test. Din cate am inteles, la unii colegi functioneaza fara a apasa butonul de Test, a mine nu. Dupa afisarea valorilior/caracteristicilor, la cca. 20 - 30 secunde intra singur in Off.

Link spre comentariu

Eu astept sa apara mai multa documentatie.Am deja atmega644 si afisaj 4x20 dar astept sa apara o schema si pe forumul german sau macar discutii pe aceasta tema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări