Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Felicitari ! A iesit super SMT-ul.  Parca nu am folosit condensator de 1 nF. :84 Tot adevarat este ca au trecut cca. 4 ani de cand l-am facut. 

Link spre comentariu

Probabil ai gresit ceva cand ai programat uC-ul... alte componente le "vede" ? Sa nu incerci cu thiristori sau triace de putere ca nu le "vede".

Link spre comentariu

vezi cum e cu cablurile care duc la mufa de in care testezi componeta , refa lipiturile pe acolo , aveam si eu ceva paraziti si cu bornele in gol imi tot aparea diverse capacitati masurate

Link spre comentariu

Am facut si asta si intradevar masoara dar nu pot sa-mi explic de ce 15cm de cablu si niste crocodili poate influenta masuratoarea?  (cablurile sunt lipite si pe placa si pe crocodili)  :84 , oricum multumesc pentru idee

Link spre comentariu

Pai sunt prea lungi la 15 cm. Eu am folosit o mufa mama DIN si una tata (mono) si cabluri de max. 5 - 6 cm cu crocodili si nu am avut surprize. Chestia ca ai cabluri asa lungi nu ai spuso pana acum. Cablurile alea pot induce "paraziti", se comporta ca o "antena". 

Link spre comentariu

Sal, dupa cam mult timp de pauza revin cu vesti bune.Saptamana asta am reusit sa-mi fac timp si sa trec prin oras dupa alt atmega328, care a functionat din prima.De la ultima postare am folosit o versiune de soft mai veche fara cuart pentru atmega8 care functioneaza perfect.Poze o sa pun dupa ce bag smt-ul intr-o cutie si o sa fac o alta versiune de cablaj cu protectie pentru conzi si port pentru masurat zenere.Multumesc pentru ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări