Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Functioneaza foarte bine cu unele mici nemultumiri.

A identificat un singur tip de thiristor iar la triac i-mi arata ca am un rezistor(variantele 1.09k si 1.10k)

Daca ma poate ajuta cineva cu compilarea pentru mega328 (nu am simbolurile Ωμ). Am gasit ceva in fisierul Makefile pentru display cu caractere chirilice dar nu stiu cum se compileaza.

La varianta 1.09k am folosit si fisierul mega328_dogm dar am numai simbolul de μ.

Sper ca nu v-am plictisit.

Link spre comentariu

Functioneaza foarte bine cu unele mici nemultumiri.

A identificat un singur tip de thiristor iar la triac i-mi arata ca am un rezistor(variantele 1.09k si 1.10k)

Daca ma poate ajuta cineva cu compilarea pentru mega328 (nu am simbolurile Ωμ). Am gasit ceva in fisierul Makefile pentru display cu caractere chirilice dar nu stiu cum se compileaza.

La varianta 1.09k am folosit si fisierul mega328_dogm dar am numai simbolul de μ.

Sper ca nu v-am plictisit.

Incercati acest soft modificat.Tiristori si triace mai mari de 1A nu prea masoara pt. ca nu poate asigura curentul necesar deschideri grilei.
Link spre comentariu

Exact. Thiristori si triace de putere nu masoara, deoarece nu are curentul necesar pentru deschidere. La mine functioneaza excelent, dar trebuie sa apas butonul, altfel nu lucreaza. Si la prima varianta la fel, trebuia apasat butonul pentru a testa.

Link spre comentariu

Incercati acest soft modificat.Tiristori si triace mai mari de 1A nu prea masoara pt. ca nu poate asigura curentul necesar deschideri grilei.cam asa ceva i-mi afiseaza:

post-37467-139829791372_thumb.jpg

Link spre comentariu

Trebuie gasite datele afisajului si dupa aceea modificat softul.Eu am afisaj de la Miv..om si la mine merge cu modificarea din softul postat.Daca gasiti datele afisajului si mi le trimiteti o sa incerc sa va ajut.De asa ceva am nevoie.

LCD1602.pdf

Link spre comentariu

Daca astea ar fi datele de catalog care le-ati atasat ar trebui sa mearga fara nici o modificare dar se pare ca nu sunt astea.In imaginea postata anterior nu se poate descifra prea bine dar se pare ca afisajul este LCD_CYRILLIC.Faceti rost de o imagine mai clara si putem inlocui ceva pe acolo , μF inlocuim cu uF iar pt. Ω va alegeti un alt semn.Am compilat pt. LCD_CYRILLIC , incercati si varianta asta,eu nu pot incerca , n-am afisaj ca ala.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări