sotan_ionut Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Multumesc mult. Luni o sa finalizez montajul si postez rezultatul. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Functioneaza foarte bine cu unele mici nemultumiri. A identificat un singur tip de thiristor iar la triac i-mi arata ca am un rezistor(variantele 1.09k si 1.10k) Daca ma poate ajuta cineva cu compilarea pentru mega328 (nu am simbolurile Ωμ). Am gasit ceva in fisierul Makefile pentru display cu caractere chirilice dar nu stiu cum se compileaza. La varianta 1.09k am folosit si fisierul mega328_dogm dar am numai simbolul de μ. Sper ca nu v-am plictisit. Link spre comentariu
bentanioan Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Functioneaza foarte bine cu unele mici nemultumiri. A identificat un singur tip de thiristor iar la triac i-mi arata ca am un rezistor(variantele 1.09k si 1.10k) Daca ma poate ajuta cineva cu compilarea pentru mega328 (nu am simbolurile Ωμ). Am gasit ceva in fisierul Makefile pentru display cu caractere chirilice dar nu stiu cum se compileaza. La varianta 1.09k am folosit si fisierul mega328_dogm dar am numai simbolul de μ. Sper ca nu v-am plictisit. Incercati acest soft modificat.Tiristori si triace mai mari de 1A nu prea masoara pt. ca nu poate asigura curentul necesar deschideri grilei. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Exact. Thiristori si triace de putere nu masoara, deoarece nu are curentul necesar pentru deschidere. La mine functioneaza excelent, dar trebuie sa apas butonul, altfel nu lucreaza. Si la prima varianta la fel, trebuia apasat butonul pentru a testa. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Incercati acest soft modificat.Tiristori si triace mai mari de 1A nu prea masoara pt. ca nu poate asigura curentul necesar deschideri grilei.cam asa ceva i-mi afiseaza: Link spre comentariu
bentanioan Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Trebuie gasite datele afisajului si dupa aceea modificat softul.Eu am afisaj de la Miv..om si la mine merge cu modificarea din softul postat.Daca gasiti datele afisajului si mi le trimiteti o sa incerc sa va ajut.De asa ceva am nevoie. LCD1602.pdf Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 De aia intrebam eu pe un alt topic de afisaje serioase! Link spre comentariu
mosu20 Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 cam asa ceva i-mi afiseaza:Ce cod are afisajul? Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Tipul displayil-ui AMPIRE AC162EYIL.Caracterele care le am eu afisate corespund altui tip de display. Copy of AC-162DGA-100H(1)(1)(1)(1).bmp Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 nu sa atasat pdf-ul pentru AC162EYIL DSA00269288.pdf Link spre comentariu
bentanioan Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Daca astea ar fi datele de catalog care le-ati atasat ar trebui sa mearga fara nici o modificare dar se pare ca nu sunt astea.In imaginea postata anterior nu se poate descifra prea bine dar se pare ca afisajul este LCD_CYRILLIC.Faceti rost de o imagine mai clara si putem inlocui ceva pe acolo , μF inlocuim cu uF iar pt. Ω va alegeti un alt semn.Am compilat pt. LCD_CYRILLIC , incercati si varianta asta,eu nu pot incerca , n-am afisaj ca ala. Link spre comentariu
mosu20 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Datele pentru AC162EYIL nu se gasesc pe nicaieri din cite am vazut. Probabil ca trebuie ca afisajul sa capete o alta destinatie si sa fie inlocuit cu unul adecvat. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Functioneaza foarte bine(afiseaza μ si Ω).Urmeaza carcasa.Multumesc mult. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 acesta este rezultatul final! Link spre comentariu
mosu20 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Frumos lucrat. Felicitari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum