Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Intr-un final am reusit sa implementez si eu softul in varianta noua( 1.10 ). Pina la urma am priceput cum este cu cele 2 apasari dar nu izbutesc nicicum sa intru in meniu pentru a vedea care este chestia cu PWM-ul . Daca se poate, am nevoie de un pic de ajutor pentru a vedea ce poate jucaria, hi.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Daca folositi ver. 1.10K ( Karl-Heinz Kübbeler) nu are PWM.Daca aveti nevoie de PWM,folositi varianta 1.10m (Markus Reschke) care se afla in directorul ,,Markus'' sub forma de arhia dar trebuie compilat.Pun si fisierul cu descrierea variantei 1.10m.

Markus.txt

Link spre comentariu

Multumesc pentru lamurire. Fisierul acesta il citisem si eu si m-au incitat zicerile lui Markus referitoare la accesul in meniu, PWM Tool si zener tool. Am facut batatura la deget incercind sa intru in meniu, hi.Am adunat componentele pentru converterul necesar pentru masurarea diodelor zenner dar este o chestie care nu o pricep. Oricum, il construiesc mai intii si pe urma intreb. Din cite am vazut de ieri pina astazi au mai adaugat 3 imbunatatiri (daca nu au mai pus vreuna de cind tastez eu) asa ca este greu de tinut pasul cu ei. Basca faptul ca am luat ceva documentatie in brate ca sa mai invat cite ceva... Deocamdata mi se pare ca s-a perfectionat destul de mult jucaria aceasta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

pana la urma am gasit si raspunsul cum trebuie sa fac cu tl431.. :rade: .insa am o alta nelamurire..de ce nel_65 in acest cablaj a folosit tl431 dar si lt1004?....sa inteleg ca o componenta substituie pe cealalta si este de ajuns de folosit oricare din cele doua??.. :nas:va multumesc..

Link spre comentariu

Am tot citit pe aici cum ca masoara diode zener ,despre ce e vorba,ce adaptor trebuie?Unde gasesc schema acestuia si modul de conectare?

Am realizat si testat acest adaptor insa rezultatele lasa de dorit,toleranta nu e acceptabila, mai trebuie insistat la partea de soft, cel putin la vers.1.10k
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări