Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Scuze am comis 2 greseli la cablaj si am uitat sa va comunic :jytuiyu -la tranzistorul BC557 sunt incuracate C cu E-La rezistentele de 470k si 680r ordinea e incurcataVersiunea corectata

Draga csongore iti multumesc pentru ca ne oferi acest cablaj.Spune-ne te rog daca se transfera direct pe cablaj sau trebuie trecuta "in oglinda"mai intai?
Link spre comentariu

Draga csongore iti multumesc pentru ca ne oferi acest cablaj.Spune-ne te rog daca se transfera direct pe cablaj sau trebuie trecuta "in oglinda"mai intai?

Iti raspund eu din proprie experienta. Cablajul trebuie printat asa cum a fost postat de csongore la pag 102 apoi transferat pe placa.Eu intai l-am intors pentu ca m-au derutat literele ABC, vezi pagina anterioara, mi-a iesit un cablaj gresit (intors)
Link spre comentariu

Iti raspund eu din proprie experienta. Cablajul trebuie printat asa cum a fost postat de csongore la pag 102 apoi transferat pe placa.Eu intai l-am intors pentu ca m-au derutat literele ABC, vezi pagina anterioara, mi-a iesit un cablaj gresit (intors)
Dar daca nu se intoarce,pinii afisajului vor veni in partea dreapta si nu va putea fi pus cu conector ci doar cu fire si acelea intoarse?Daca este asa,e mare pacat pentru ca este grozav de compact si exact de marimea afisajului.
Link spre comentariu

buna ziua...am inceput sa construiesc si eu acest tester, in putinul timp pe care il am liber.. :da insa am o mica problema...in orasul meu (FOCSANI), nu gasesc quartul de 8mhz...am gasit in sertar de 4mhz si de 9mhz valori cele mai apropiate...functioneaza testerul sau se poate modifica hex-ul pentru aceste valori??? sau ce device-uri functioneaza cu acest quartz??,..va multumesc..

Link spre comentariu

Nu cred ca merita complicat pentru un cuart,se poate comanda prin posta sau poate gasiti la un prieten.Se poate folosi oscilatorul intern dar precizia scade iar daca va distrati cu fuse-bitii prea mult si nu aveti deblocator,va poate costa mai mult decat un cuart.

Link spre comentariu

Putet sa printati direct pe hartia de transfer ABC-ul am uitat sa intorc :rade: Aparat excelent m-a ajutat foarte mult icon_jook

Inteleg.Dar asa cum se prezinta , afisajul se va monta cu fire.Cu conector (deasupra cablajului) nu merge ? pinii par invers?
Link spre comentariu
@ csongore cutie era facuta deja sau e construita special pentru acest montaj? daca e facuta de Dvs puteti explica pasii eventual pe privat ca sa nu facem OFF mai mult decat trebuie aici.
Link spre comentariu

Cele 2 tipuri de iesiri banana + soclu 3 pin (dintr-un soclu CI) sunt conectate prin cablu.Cutia e de fabrica am gasit intr-un magazin era pentru ceva aplicatie video cu doua gauri tabla e decapata destul de groasa 0.8mm.

post-11727-139829737323_thumb.jpg

post-11727-139829737325_thumb.jpg

Link spre comentariu

@ csongore, se pot achizitiona prin comanda acesle cutii? M-ar interesa pentru ecranarea unor preamplificatoare audio si a unor amplificatoare de microfon daca spui ca tabla este asa de groasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări