adicontakt Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 am revenit cu o alta intrebare , cat consuma al vostru?al meu ia vre-o 30 mA , e bine e rau? am display albasatru cu scris alb si backlight alb Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Cam asa trebuie sa consume. Variatiile consumului vin, in principal, de la rezistenta de limitare pentru BL. Daca intrerupi iluminarea atunci poti alimenta linistit cu o baterie de 9v. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 fara BL nu are farmec , banuiesc ca prima baterie o sa se duca repede ca il tot frec . imi trece prin gand sa ii pun si alimentare externa si am inceput sa lucrez la asezarea in casrcasaa am luat o carcasa de la un incarcator de laptop si cam asa a iesit pana acum CLICK PE POZE pentru sonde voiam sa ii pun un jack stereo ca e la fix , 3 fire numai ca e destul de groasa carcasa plus fata gravata , sa vad ce alternativa gasesc ma mai gandesc cum sa prind si bateria in interior Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Frumos, arata SUPER, felicitari. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 voua vi se intampla sa nu arate esr ul si /sau curentul de fuga la toti condensatorii? cu masuratul bobinelor cum se comporta pt ca mie mi se pare ca o cam da in bara in ceea ce priveste bobinele Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 ESR-ul si curentul de fuga sunt masurate de la o anumita valoare a condensatorilor iar inductanta de la 10 micro in sus, parca. Oricum, nu sunt asa precos determinate ca la ESR-metrul dedicat.A programat cineva smt-ul cu ultima versiune aparuta? Cum se comporta? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Ultima versiune fiind care?? Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Se refera la compensarea bateriei http://www.mikrocontroller.net/svnbrowser/transistortester/?pathrev=181 Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 acum pot spune ca e gata , am terminat de pus si sondele pentru test , numai ca a trebuit sa le pun pe lateral si a am fost nevoit sa astup gaura data pe partea frontala cateva poze cu el in formula finala si cateva masuratori la diferite componente Link spre comentariu
adi pastor Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Nu reusesc sa gasesc PCB. Cu scuzele de rigoare poate ma ajuta cineva . Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 PCB pentru smt? Cred ca ar rebui intrebat @nel deoarece el a proiectat un PCB destul de comod de lucrat cu el. Eventual @adicontakt poate sa te indrume.@adicontakt: cred ca nu este cea mai buna solutie cea cu fire atit de lungi. Incearca chestia cu pini augat pentru a masura componente comune cuplate direct la borne si, la nevoie, cind masori componente voluminoase pui si 2 testere. In situatia de acum, daca masori capacitati sau inductante de valori mici in mod sigur iti da indicatii eronate. Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Nu reusesc sa gasesc PCB. Cu scuzele de rigoare poate ma ajuta cineva . viewtopic.php?f=14&t=50190&start=840 Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 mosu20 sa stii ca masoaara destul de bine daca ii faci calibrarea cum e descrisa in manual. prin calibrare se face compensarea lungimilor cablurilor de testare Link spre comentariu
mosu20 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Bineinteles ca isi face compensarea si masoara bine pentru majoritatea componentrlor. Problemele apar la valori mici de bobine si condensatori. Daca nu lucrezi la frecvente care sa necesite valori mici pentru acestea nu sunt probleme. Asa cum l-ai facut se poate adapta si o penseta pentru SMD-uri lucru care te avantajeaza. Felicitari pentru ce a iesit. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 ca tot veni toamna cu temperaturi scazute, cred ca ma apuc de treaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum