FlorinNTh Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 deja intra in productie , felicitari D2 , zener de 2,5 v nu e pus inutil ? referinta o ia de la TL 431 Ba da, este doar in desen, in montaj am doar TL, (vezi pag 154 montajul finalizat) Link spre comentariu
GanMark Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) acuma vad in poza, ca nu ai pus zener-ul... arata super ! cu masuratorile cum stai ? precizia ? Editat Decembrie 2, 2015 de GanMark Link spre comentariu
The_Reaper Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 am vazut puntile le corectez maine, se poate folosi ori zener ori tl431 Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 recomand TL , e mai stabil Link spre comentariu
GanMark Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) asta am vrut sa zic si eu.... parca am folosit TL 1007 , daca nu ma insel... dar daca nu e , atunci mai bine un TL Editat Decembrie 2, 2015 de GanMark Link spre comentariu
elman Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) FlorinNTh, la varaianta actuala de soft era bine sa-i fi pus un pushbutton pentru OFF, altfel pentru al opri trabuie sa teplimbi prin meniu pana la submeniul de OFF sau mai dai un test fara componenta la intrare si apoi se opreste in cateva secunde. Pe m-a deranjat acest fapt si am pus un pushbutton pentru off in locul led-ului (am un PCB asemanator) iar led-ul l-am mutat in partea dreapta a butonului de test. butonul de off se leaga in paralel cu R9 ( de la baza lui T1 la masa). Editat Decembrie 3, 2015 de elman Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 FlorinNTh, la varaianta actuala de soft era bine sa-i fi pus un pushbutton pentru OFF, altfel pentru al opri trabuie sa teplimbi prin meniu pana la submeniul de OFF sau mai dai un test fara componenta la intrare si apoi se opreste in cateva secunde. Pe m-a deranjat acest fapt si am pus un pushbutton pentru off in locul led-ului (am un PCB asemanator) iar led-ul l-am mutat in partea dreapta a butonului de test. butonul de off se leaga in paralel cu R9 ( de la baza lui T1 la masa). Multumesc pentru sfat, acum nu vreau sa defrisez cablajul, ma gandesc sa desenez altul dar sa-mi mai vina idei (una a venit de la tine). Ps; posteaza daca vrei o poza cu montajul tau. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Salutari! am luat un tester cu afisajul bengos (ca in foto). Pina nu ma apuc sa-l lipesc, are cineva nevoie sa-i scanez pcb-ul pentru o eventuala reproducere? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 nu ar strica! ce afişor e ăla? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 128*64 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Poftiti imaginile! Stie cineva, atmega328 poate fi protejat la copiere la fel ca pic-urile de exemplu?? Link spre comentariu
bentanioan Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Sigur ca se pot proteja , trebuie insa avut grija si un deblocator la indemana. Ordinea ar fi cam asta ; scriere hex , eep si dupa aia fuse. Editat Decembrie 3, 2015 de bentanioan 1 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 ideea era de copiat hex-ul chinezului! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Salut, Un PCB il postez eu, este functional, schema si hex sunt in postarile anterioare. Ps; schimbi extensia in lay6 Felicitari si de la mine. Si pentru realizarea finala. Mi-e si necaz ca abia l-am terminat pe al meu. P.S. cred ca ar fi utila o postare a cablajului in pdf ,normal si in oglinda,sa pota oricine sa il transfere pe cablaj. Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Si in format PDF SMT_PCB.pdf SMT_MIRROR.pdf SMT_Piese.pdf SMT_Piese_Mirror.pdf 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum