Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

Posted Image

Posted Image

deja intra in productie , felicitari :aplauze

D2 , zener de 2,5 v nu e pus inutil ?

referinta o ia de la  TL 431

Ba da, este doar in desen, in montaj am doar TL, (vezi pag 154 montajul finalizat)

Link spre comentariu

FlorinNTh, la varaianta actuala de soft era bine sa-i fi pus un pushbutton pentru OFF, altfel pentru al opri trabuie sa teplimbi prin meniu pana la submeniul de OFF sau mai dai un test fara componenta la intrare si apoi se opreste in cateva secunde. Pe m-a deranjat acest fapt si am pus un pushbutton pentru off in locul led-ului (am un PCB asemanator) iar led-ul l-am mutat in partea dreapta a butonului de test. butonul de off se leaga in paralel cu R9 ( de la baza lui T1 la masa).

Editat de elman
Link spre comentariu

FlorinNTh, la varaianta actuala de soft era bine sa-i fi pus un pushbutton pentru OFF, altfel pentru al opri trabuie sa teplimbi prin meniu pana la submeniul de OFF sau mai dai un test fara componenta la intrare si apoi se opreste in cateva secunde. Pe m-a deranjat acest fapt si am pus un pushbutton pentru off in locul led-ului (am un PCB asemanator) iar led-ul l-am mutat in partea dreapta a butonului de test. butonul de off se leaga in paralel cu R9 ( de la baza lui T1 la masa).

Multumesc pentru sfat, acum nu vreau sa defrisez cablajul, ma gandesc sa desenez altul dar sa-mi mai vina idei (una a venit de la tine).

Ps; posteaza daca vrei o poza cu montajul tau.

Link spre comentariu

Salutari! 

am luat un tester cu afisajul bengos (ca in foto).

Pina nu ma apuc sa-l lipesc, are cineva nevoie sa-i scanez pcb-ul pentru o eventuala reproducere?

post-175039-0-30841700-1449162107_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sigur ca se pot proteja , trebuie insa avut grija si un deblocator la indemana. Ordinea ar fi cam asta ; scriere hex , eep si dupa aia fuse.

post-176680-0-66235500-1449167116_thumb.jpg

Editat de bentanioan
Link spre comentariu

Salut,

Un PCB il postez eu, este functional, schema si hex sunt in postarile anterioare.

Ps; schimbi extensia in lay6

Posted Image

Felicitari si de la mine.

Si pentru realizarea finala. :aplauze  :aplauze  :aplauze

Mi-e si necaz ca abia l-am terminat pe al meu.

P.S. cred ca ar fi utila o postare a cablajului in pdf ,normal si in oglinda,sa pota oricine sa il transfere pe cablaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări