Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Super-Multi-Tester

yo6pir

Postări Recomandate

cu ce soft programati atmega 328? extreme burner nu il are in lista , kazama nu are inca (zic ei ) suport pt fusebiti pentru atmega 328 iar sina prog imi da eroare (aver dude has stop working) cand dau sa programez extended fusebit

Eu de ex. folosesc programatorul universal de aici:http://openprog.altervista.org/OP_eng.htmlmerge pe orice sistem de operare inclusiv linux, nu necesita drivere sau alte proceduri de instalare .
Link spre comentariu

intradevar functioneaza si intradevar rezistentele de pe grupul de intrare erau inversateam luat cablajul de aici si nu am mai verificat , pur si simplu am pus piesele ca pe silkscreenmomentan am ultimul soft pus pe el 1.09 dar e cam stufosintrebarea mea este : softul dat de dvs are functiile de self test si adjustement?

Link spre comentariu

nu pot deschide arhivatotusi tranzistorul daca il pui dupa desen e bine pusrezistentele trebuiesc puse una de 680 una de 470k si tot asa , incepand cu cea de 680 de la marginea cablajului si terminand cu 470k la integrat

Link spre comentariu

@csongore am rezolvat , nu e arhiva e pdf si s-a deschis@bentanioan da citisem pe acolo ce si cum , acuma chiar mi se incurca ideile de o zi de munca , am pus pana la urma softul care l-ai postat pentru mine si intradevar intra intr-un MENU cand pun in scurt testerele am vazut ca face si compensare si mai multe chestii pe acolo , partea buna e ca chiar daca rezistentele nu le-am avut la valori exacte a facut compensare pe ele si acum masoara la fel pe toate bornele(spre exemplu la prima verisune de smt daca masuram rezistente la 1-3 aveam o valoare pe 2-3 alta si pe 1-2 una apropiata cu cea de pe 1-3) , acum sunt toate apropiatecred ca raman la varianta asta ca tot are si esrla fusebit am ;lasat 07 ca nu vrea sa accepte FF si totusi functioneazaurmeaza sa ii pun o mufa pt programare din exterior sa nu mai tot scot atmega din soclu si o carcasa si bineinteles ca o sa mai urmeze si multe alte intrebarimultumesc de ajutor

Link spre comentariu

Cred ca pina acum l-am scos din soclu de cel putin 40-50 de ori si vad ca nu a ametit. Chestia frumoasa este ca vine vremea cind te obisnuiesti cu el asa cum este si nu vrei sa mai schimbi softul asa ca nu cred ca este un impediment sa se mai plimbe si el din cind in cind. Vad ca varianta 108k este foarte stabila si doar daca apare ceva deosebit voi mai schimba cite ceva. Nu ma pronunt despre varianta 109m deoarece nu am testat-o inca. Mai vedem...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări