gogutu Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 motorul de la aspirator sia dat duhul dar regulatorul este an stare foarte buna.ce ma sfatuiti sa fac cu el antr-o gospodarie?la ce al pot folosi?are cineva vreo idee? ms.mult Link spre comentariu
teoilca Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 sa nu te astepti ca regulatorul respectiv sa duca 1800w . il poti folosi pana la cel mult 200w. ca aplicatie il poti folosi la reglajul iluminarii unui bec Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 cum naiba sa duca doar 200w? duce mai mult oricum! Link spre comentariu
teoilca Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 cati wati crezi ca are un motor de aspirator? un motor de masina de spalat romaneasca neautomatica are 450w ... triacul din regulator duce si mai mult dar are nevoie de un radiator mai mare Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Oare cati wati are de se incalzeste firul de alimentare de 10m si 0,75mm^2 sectiune? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Oare cati wati are de se incalzeste firul de alimentare de 10m si 0,75mm^2 sectiune? Mai sti ca poate si cablu contribuie impreuna cu reostatul.....chinezi astia Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 motorul de la aspirator sia dat duhul dar regulatorul este an stare foarte buna.ce ma sfatuiti sa fac cu el antr-o gospodarie?la ce al pot folosi?are cineva vreo idee? ms.multPoti sa-l folososesti la reglat lumina in toata gospodaria(nu mai mult de 15 becuri de 100W odata,becurile tre sa fie neaparat cu filament)sau un resou,calorifer electric(astea max 1500W) sau orice consumator cu cosfi=1;triacul regulatorului se monteaza pe alt radiator,mai mare(mult).Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 cum naiba sa duca doar 200w? :nebunrau:duce mai mult oricum!ala de becuri are 600W(triac de 6A),la asta au pus un triac mai mare(16A sau 25A)si e amplasat in fluxul de aer generat de motor;motoarele de genul asta au rotor bobinat/stator bobinat si merg bine si in cc Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 cati wati crezi ca are un motor de aspirator? un motor de masina de spalat romaneasca neautomatica are 450w ... triacul din regulator duce si mai mult dar are nevoie de un radiator mai maremotor de aspirator=~1500W;triacul e amplasat in curentul de aer=>racire fortata,radiator mic Link spre comentariu
teoilca Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 motor de aspirator=~1500Wasa o fi daca ziceti voi, dar eu sunt in dubii ... ati vazut ce dimensiuni are un motor de 1kw?? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 In primul rand astea sunt bobinate economic,cu sarma mai subtire->ocupa mai putin locUita-te la un flex de 1000w,sa vezi cat din el e motorul Link spre comentariu
gogutu Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Multumesc mult baieti pt.sfaturi am sa maresc radiatorul si am sa-l probez pe un alt motor care nu are regulator iar pe el scrie 1500w si are sirma destul de groasa atat in rotor cat si in stator. am sa vad daca crapa triacul si va voi tine la curent.Inca odata multumesc Link spre comentariu
gogutu Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 AM rezolvat problema cu regulatorul merge brici si cu 15 becuri si cu motorul de care v-am pomenit.Motorul e rusesc de la un aspirator RAKETA i-am gresat rukmentii si merge stas.Am marit radiatorul de 3 ori mai mult fata decat era si acum la putere maxima se ancalzeste cam la 40-50 grade.Ami pare rau ca nu am cu ce sa fac poze sunt la anceput de drum.Anca odata mii de multumiri tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum