Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

regulator turatie aspirator 1800W

gogutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• teoilca

3

• gogutu

3

• CATA2003

1

Top autori în acest subiect

motorul de la aspirator sia dat duhul dar regulatorul este an stare foarte buna.ce ma sfatuiti sa fac cu el antr-o gospodarie?la ce al pot folosi?are cineva vreo idee? ms.mult

Poti sa-l folososesti la reglat lumina in toata gospodaria(nu mai mult de 15 becuri de 100W odata,becurile tre sa fie neaparat cu filament)sau un resou,calorifer electric(astea max 1500W) sau orice consumator cu cosfi=1;triacul regulatorului se monteaza pe alt radiator,mai mare(mult).Sa auzim numai de bine!
Link spre comentariu

cum naiba sa duca doar 200w? :nebunrau:duce mai mult oricum!

ala de becuri are 600W(triac de 6A),la asta au pus un triac mai mare(16A sau 25A)si e amplasat in fluxul de aer generat de motor;motoarele de genul asta au rotor bobinat/stator bobinat si merg bine si in cc
Link spre comentariu

cati wati crezi ca are un motor de aspirator? un motor de masina de spalat romaneasca neautomatica are 450w ... triacul din regulator duce si mai mult dar are nevoie de un radiator mai mare

motor de aspirator=~1500W;triacul e amplasat in curentul de aer=>racire fortata,radiator mic
Link spre comentariu

Multumesc mult baieti pt.sfaturi am sa maresc radiatorul si am sa-l probez pe un alt motor care nu are regulator iar pe el scrie 1500w si are sirma destul de groasa atat in rotor cat si in stator. am sa vad daca crapa triacul si va voi tine la curent.Inca odata multumesc

Link spre comentariu

AM rezolvat problema cu regulatorul merge brici si cu 15 becuri si cu motorul de care v-am pomenit.Motorul e rusesc de la un aspirator RAKETA i-am gresat rukmentii si merge stas.Am marit radiatorul de 3 ori mai mult fata decat era si acum la putere maxima se ancalzeste cam la 40-50 grade.Ami pare rau ca nu am cu ce sa fac poze sunt la anceput de drum.Anca odata mii de multumiri tuturor :dans:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări