A_L_E_X Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 danb1974, C1 sau C2 ? Mai sus ai spus C2. Pentru ca am pus un condensator de 2200 uF peste C2 si nu mi-a mers. O sa pun si peste C1 sa vad daca asa merge. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Am gasit pinii mufei care corespund cu pinii din conector. Am masurat si rezistentele.MCLR Pinul 4 din soclu Pinul 3 din conector Rezistenta 140KohmClock Pinul 12 din soclu Pinul 7 din conector Rezistenta 1KohmData Pinul 13 din soclu Pinul 6 din conector Rezistenta 700KohmPini din soclu sunt corespunde soclului de 18 pini. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Am mutat si condensatorul si tot nu merge. Cu condensatorul pus in paralel, tensiunea pe MCLR atunci cand am Clock-ul activat este 12.5 V si scade pana la 11.8 V. Am pus si rezistente mai mari la leduri iar acum cand activez MCLR si Clock, tensiunea pe MCLR scade din nou la 7.4 V. Inainte, cand aveam ledurile scoase, tensiunea era 11.8 V. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 pana acuma construiai un alt programtor de cand te tot chinuii cu asta Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Inca un mic detaliu. Acesta a fost primul meu PIC programat si nu am stiut ca trebuie sa salvez id-ul PIC-ului. De fiecare data cand programez imi apare 0000 la ID. Poate sa apare de la asta eroarea ? Pot sa gasesc undeva valoarea aceasta ? Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Nici nu trebuia salvat. IDul este ptr productie, ca sa inscrii acolo seria de fabricatie sau ce mai ai nevoie. Ca hobist IDul este irelevant. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Gata, am rezolvat. I-am setat viteza portului serial la cea mai mica posibila si a mers. Mai incercasem cu viteza mica inainte sa ii schimb rezistentele ledurilor si nu a mers, deci recomand schimbarea rezistentelor ledurilor in cazul in care da eroare. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Link spre comentariu
petre_s Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Gata, am rezolvat. I-am setat viteza portului serial la cea mai mica posibila si a mers. Mai incercasem cu viteza mica inainte sa ii schimb rezistentele ledurilor si nu a mers, deci recomand schimbarea rezistentelor ledurilor in cazul in care da eroare. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.asta e posibil sa fie de la cablu prea lung. Link spre comentariu
A_L_E_X Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 S-ar putea. Al meu are 1.8 m. Dar nu-l mai schimb acum daca tot merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum