Vizitator sobolanu Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 am montat un bord kadett pe un Cielo el e functionabil 100% dar masina mea nu imi recunoate turometrul pt ca e model mai nou de cielo din 2006 euro 3 si e pe bobina de inductie .bordul in sine a fost proiectat pt un alt tip de motor un c20xn si este pe delco cu ruptor distribuitor.Ami facuse cineva o pisesa sa mearga dar cand am montato ca sa ami mearga turometrul a esit fum din ea :( poate cineva sa mai confruntat cu aceasta problema sau poate cineva sa ma ajute si pe mine .piesa inca o mai am poate stie cineva cum sa o faca ,ca cine mia facuto nu se mai ocupa cu asa ceva .rog pe cineva sa ma ajute si pe mine cu problema mea ca e stresanta rau . :cry: Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 piesa a mai fost probata daca merge? ca asa putea sa'ti puna niste piese la vrajeala in cutie, si sa iasa fum.daca mergea, pune o poza cu acea piesa, poate ii dam de cap Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Trebuie sumate semnalele,cu 2 diode Link spre comentariu
Vizitator sobolanu Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 piesa a mai fost probata daca merge? ca asa putea sa'ti puna niste piese la vrajeala in cutie, si sa iasa fum.daca mergea, pune o poza cu acea piesa, poate ii dam de capcel care mia facut aceasta piesa am mai facut la mai multi baieti si a mers foarte bn la mn nu stiu dc sa ars .o sa fac maine o poza si o sa o pun ca sa vezi poate ii dam de cap.cel care mia facut acesta piesa ii se spune Abramburel . Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Probabil ai montat piesa gresitIn mare e vorba de un sumator cu diode si ambramburel e om serios(e si pe forumul asta,da-i un pm sa te ajute!) Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Si eu stiu de Abramburel ca este un om serios...si priceput ! Pacat ca tu ai lipsit cam mult de la scoala...Sau poate nu esti roman ?! Link spre comentariu
Vizitator sobolanu Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 doamne fereste nu lam acuzat pe domul abramburel ca mia facut piesa gresit sau ce sa intinplat cu ia.eu am spus ca sa ars nu stiu daca a foat o eroare de montaj dar eu am montato cum treuia dupa schita si sa ars.eu vreau doar sa imi fac o alta piesa poate stie cineva cum se face ca sa imi mearga si mie turometrul.Am vorbit cu abramburel si mia spus ca el nu se mai ocupa cu asa ceva de aia am apelat pe forum poate ma poate ajuta si pe mn cu problema mea .SA inteles toat gresit la ce voiam eu sa spun Link spre comentariu
Vizitator sobolanu Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Si cine ma ajuta si pe mine cu anca o piesa ca sa mearga si la mn turometrul o am si pe cea care e arsa ca sa vada ce e prin ea Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 ti'am cerut o poza inca din primul post, cu acea piesa Link spre comentariu
Vizitator sobolanu Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 am facut dar nu se vede prea bn :(((( Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 de obicei o poza face cat 1 milion de cuvinte. incearca sa faci o poza cat mai clara, daca faci cu telefonul, lumineaza bine ce ai de pozat, altfel iese nasol. daca nu, posteaza poza care o ai facuta deja. Link spre comentariu
Vizitator IONUT_ONILL Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Am cumparat si eu un Ford Transit diesel din 1988 si nu are turometru, in schimb are un ceas pe mijlocul bordului, loc unde ar putea fi montat turometrul.Dati-mi, va rog, o solutie sa ii montez un turometru, spuneti-mi si mie de care sa-i iau/sau o schema de care sa-i construiesc ca sa se potriveasca la aceasta masina si unde sa-l leg.Multumesc mult.Doamnr ajuta. Link spre comentariu
Vizitator RaZVaN_17 Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 As avea si eu nevoie de schema pentru turometru bordului de kadett.Am un cielo executiv si am aceeasi problema ca si colegul.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu schema.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum