Vizitator florinel_is_76 Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 vreau sa-mi fac shi eu un amplificator pe un STK. vreau sa-mi spuneti cat de bune is integratele astea. eu am auzit ca-s bune dar in schimb nu au protectie la iesire.iar un alt lucru e ca scot puterea care ii scrisa in catalog. multumesc Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 depinde cat de original e integratul pe care il prinzi. Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 STK-urile sunt niste integrate "adevarate" alea adevarate , ideea e , ca si cum a spus sharky sa prinzi ceva original , pt ca pt majoritatea se pare ca exista si falsuri . Uite eu am o combina aiwa din 1990 nu e schimbat nimic in ea si are un stk 4192 II si sincer suna foarte bine (nu vrea sa comentez mai mult pt ca sunt adeptul etajelor finale cu discrete) , la vitacom gasesti acu integratu asta la vre-o 300000 si la 1200000 , care crezi ca e mai original (din pacate ma indoiesc si de la ascump ca e) si eu stiu ca nu au protectie , si daca faci ceva gresit.... Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 stk este super ! inafara faptului ca se incalzeste cam tare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate