vasile eugen Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 salutare era in colectiile tehnium o schema de capacitametru cu doua ua741, ca schema am gasit-o , dar ma intereseaza descrierea Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 tehnium o schema de capacitametru cu doua ua741, ca schema am gasit-o , dar ma intereseaza descrierea Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Eugen, daca vrei capacimetru ieftin si bun: CA6013gasesti la Tehno Electric - Oradea;acelasi si un pic mai ieftin, dar difera poza, gasesti la Mivarom; Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 am unul dar pina la 200uF, dar este problema cu cele de la 220-22000uF ce sunt in televizoare.Am avut acel aparat de masura facut de mine acum 8-10ani dar m-am lasat de reparat,pina acum cam un an.Si acum trebuie sa sa-mi refac unele aparate si sa recuper unele documentati.Am acel Maxwell este ok, dar pe partea de frecventiometru am probleme.Si masor cu el pina la 200uF.Am si pentru indunctante.Oricum va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi-le ati dat prin topicuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum