Sharky Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Si asta nu e tot din carton? :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 "Da mai, dar are membrana de cauciuc si suna basu' tare de sparge geamurile" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 22, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2005 Si asta nu e tot din carton? :lol:ba da, dar ala de la KON pare un carton mai gros :lol: ..... am mai zis...asta vrea omu`....asta fac :roll: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 A..intradevar, la faza cu membrana din cauciuc nu m-am gandit :lol: Iar cartonul o fi el mai gros, dar mi se pare ca nu e asa tratat si daca insisti cred ca il inmoi cu putina apa.La HP18W (asta e singuru dif pe care am pus mana de la p-audio) era bine tratat cartonul ala..desi nu am stat sa il testez :lol: S-a mai vorbit pe forum despre el..da un search, dar parerea mea e ca de vrei sa cobori in frecventa mai bine alegi altceva.Daca vrei galagie e bun, poti la 50Hz sa bubui bine, ca e capabil de cursa lunga daca ii dai multa putere. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 ba offtopic ! fivar difuzoarele de riss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum