Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

budget 450RON, proiect boxe si amp

Vizitator milw0rm

Postări Recomandate

Vizitator milw0rm

Ok, im primul rand vreau va salut si sa spun ca asta este primul meu post, am citit ceva pe forum inainte sa imi fac accountul, si..am si eu o problema, si in acelasi timp o mare rugaminte. Ascult muzica pe PC la niste logitech z-2300. Vreau sa le vand si sa imi fac eu o pereche de boxe . Cu 400-450 RON pot face ceva care sa sune mai bine? aici incluzand amplificarea. Ma gandeam la acele incinte ARIEL sau VTP. Daca raspunsul este DA (si sper sa fie), vreau un sfat de la voi pt ce difuzoare sa aleg, un proiect pt. incinte, unul pt filtre, si altul pt amplificator.Mentionez faptul ca tata este electronist si m-ar putea ajuta mult in creearea amplificatorului si a filtrelor.Mi-a spus ca imi poate face rost si de un transformator bun pentru amplificator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

1

• paul14

1

• tranzistor

1

• BF37

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator milw0rm

poti da mai multe detalii te rog ?La VTPuri ce costa mai mult? difuzoarele si filtrele pt ele? amplificarea? Despre constructia in sine a incintelor nu imi fac probleme. Poate poti sa imi dai niste linkuri cu niste difuri pe care ar trebui sa merg si un proiect pt amplificator si incinte tip bookshelf.

Link spre comentariu

Vezi ca la rubrica " vanzari " vei gasi boxe f bune la 200 ron si mai sant si amplificatoare tot la pretul asta , asa ca daca nu ai chef sa construiesti boxe sau amplificatoare ...........=> " vanzari "

Link spre comentariu

in legatura cu ampul...intreaba-l pe tatal tau cere e puterea maxima a trafului,ca sa stiii ce amp construiesti...si de aici alegi si difuzoarele ....iar daca nu ai toti banii acum,mai bine astepti si iti faci ceva bun decat sa dai banii acum si peste o jumate de an sa vrei ceva mai mare... :nas:

Link spre comentariu

poti da mai multe detalii te rog ?La VTPuri ce costa mai mult? difuzoarele si filtrele pt ele? amplificarea? Despre constructia in sine a incintelor nu imi fac probleme.

In jur de 600 ron ar costa numai difuzoarele pentru VTP-uri, mai punem la socoteala si filtrele, care nu sunt deloc simplu de facut, si nici ieftine, materialul din care construiesti incintele, adezivul ( Ca doar nu iti construiesti VTP-uri din PAL, folosesti MDF, care are un pret mult mai mare)Apoi te mai costa finisajul incintelor........Un amplificator bun HI-FI pentru ele, depaseste bugetul total alocat de tine in acest moment.... :rade:
Link spre comentariu
Vizitator milw0rm

atunci pot face cele tip bookshelf. Nu ma supar daca cumpar niste difuzoare SH. Dar as vrea niste guidelines...adica...ce difuzoare pot cumpara SH, ce filtre, ce amp...si poate si un proiect. Chiar sunt hotarat sa merg pe DIY audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări