Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

finisare incinte

Vizitator razvan_seed

Postări Recomandate

Vizitator razvan_seed

Buna,am o problema cu finisatul incintelor.Nu stiu ce folosesc astia la finisat da tare as vrea sa iasa asa un negru mat da sa fie fin asa ca melamina.Stiu ca dau ceva vopsea ,parca poliuretanica sau ceva,da pregatirea ma omoara.Adica nu stiu cu ce sa dau inainte de vopsire ( grund,chit,sprit chit?)sau care is procedeele,ma ajuta careva pls,Precizez ca am incintele din osc de 18 nemelaminat asa brut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

3

• nicky_l

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da, vopsea poliuretanica se foloseste.Inainte de aplicarea acesteia ar fi bine sa folosesti si un grund de lemn.Vopseaua respectiva se aplica numai cu ajutorul unui pistol special, cu o duza de diametru mare si un compresor foarte puternic.Operatia este destul de complexa, daca vrei sa iasa ceva bun, cam acelasi lucru cum ai antifona masina.

Link spre comentariu

dupa parerea mea te complici, nu vei reusi cu vopsea si inclusiv grund chit sa le finisezi in regim de amator, cea mai buna solutie este direct pe lemn, mdf, sau ce ai dai un strat de prenadez, il gasesti8 la orice magazin metalochimice si mochetezi boxa cu mocheta speciala, gasesti la magazine, gri sau de preferat neagra, daca ai mana formata ies profesionale, binenteles dupa mochetare, coltare, manere, tuburi de bass, etc.

Link spre comentariu

dupa parerea mea te complici, nu vei reusi cu vopsea si inclusiv grund chit sa le finisezi in regim de amator, cea mai buna solutie este direct pe lemn, mdf, sau ce ai dai un strat de prenadez, il gasesti8 la orice magazin metalochimice si mochetezi boxa cu mocheta speciala, gasesti la magazine, gri sau de preferat neagra, daca ai mana formata ies profesionale, binenteles dupa mochetare, coltare, manere, tuburi de bass, etc.

Te inseli. Cu mocheta arata mult mai urat decat vopsite, parerea mea. Mochetate arata prea a boxe de lautarie...Exemplu ce se face in regim DIY :Aici vopsite cu insonorizant: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopi ... df6f6d62cbhttp://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=5775Si mai am o multime de exemple, realizate de colegi de pe forumul vecin.
Link spre comentariu

...Precizez ca am incintele din osc de 18 nemelaminat asa brut

osc? ce-i ala? nu cumva OSB(Oriented Strand Board)?...la insonorizant parca era folosit un pistol special, asa-i?
Da, am mentionat si mai sus. :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări