Vizitator cipoksan85 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Bucuros si fericit ca mi-a venit dspic-ul l-am pus repede pe breadboard ca sa-i scriu un programel de test, sa vaz ca functioneaza... Acu problema nu prea stiu unde este... toata treaba se manifesta cam asa: picKit-ul mi-l vede, da cand dau sa scriu ceva in el...apare eroarea din poza atasata!! dsPic-ul pe care incerc sa-l scriu este un 30f2010!! Eu ma gandesc ca ar trebui sa configurez bitii aceia pe care ii poti accesa din tabul "configuration" !! Dintre cei care ati mai programat asa ceva cu pickit... astept sfacuti!! Multumesc !! Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 nu este eroare, este o atentionareadica in fisierul hex nu este configurarea picului si este posibil sa nu functioneze picul corect Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Pai progul este chiar super simplu... cam asa arata: .title "For DSpic test onli!! " .sbttl "Si este doar un exemplu!!" .include "p30f2010.inc" ;.equ PSV,2 .section .xbss,bss,xmemoryvar1: .space 2*5 .section .const,psvhello: .ascii "Hello world!\n\0"buna: .ascii "Buna eu sunt\n\0" .global __reset config __FOSC, CSW_FSCM_OFF & XT_PLL4 config __FWDT, WDT_OFF config __FBORPOR, PBOR_OFF & BORV_27 & PWRT_16 & MCLR_EN config __FGS, CODE_PROT_OFF .text __reset: mov #__SP_init,w15 mov #__SPLIM_init,w0 mov w0,SPLIM nop setm ADPCFG clr TRISB clr PORTB main: mov #0x0f,W2 mov W2,PORTBsus: nop bra sus .endHm.. sunt sigur ca este vorba despre bitii ceia ce configurare din antetul progului, dar portiunea este copiata din alt program, si nu prea imi dau seama ce ii lipseste, si ce nu!! Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Ar trebui sa aprinda led-urile de pe RB, o parte din cod este in plus, la inceput, cu hello world Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum