Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scriere dsPic cu PicKit2

Vizitator cipoksan85

Postări Recomandate

Vizitator cipoksan85

Bucuros si fericit ca mi-a venit dspic-ul l-am pus repede pe breadboard ca sa-i scriu un programel de test, sa vaz ca functioneaza... Acu problema nu prea stiu unde este... toata treaba se manifesta cam asa: picKit-ul mi-l vede, da cand dau sa scriu ceva in el...apare eroarea din poza atasata!! dsPic-ul pe care incerc sa-l scriu este un 30f2010!! Eu ma gandesc ca ar trebui sa configurez bitii aceia pe care ii poti accesa din tabul "configuration" !! Dintre cei care ati mai programat asa ceva cu pickit... astept sfacuti!! Multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cipoksan85

Pai progul este chiar super simplu... cam asa arata: .title "For DSpic test onli!! " .sbttl "Si este doar un exemplu!!" .include "p30f2010.inc" ;.equ PSV,2 .section .xbss,bss,xmemoryvar1: .space 2*5 .section .const,psvhello: .ascii "Hello world!\n\0"buna: .ascii "Buna eu sunt\n\0" .global __reset config __FOSC, CSW_FSCM_OFF & XT_PLL4 config __FWDT, WDT_OFF config __FBORPOR, PBOR_OFF & BORV_27 & PWRT_16 & MCLR_EN config __FGS, CODE_PROT_OFF .text __reset: mov #__SP_init,w15 mov #__SPLIM_init,w0 mov w0,SPLIM nop setm ADPCFG clr TRISB clr PORTB main: mov #0x0f,W2 mov W2,PORTBsus: nop bra sus .endHm.. sunt sigur ca este vorba despre bitii ceia ce configurare din antetul progului, dar portiunea este copiata din alt program, si nu prea imi dau seama ce ii lipseste, si ce nu!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări