NICA Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 va salut.cunosc pe cineva care aduna trafo linii defecte dar nu pt a recupera sarma.nu vrea sa spuna ce face cu ele...ce parere aveti ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 poate ptr. a le rebobina Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 foloseste miezurile de ferita Link spre comentariu
danzup Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 va salut.cunosc pe cineva care aduna trafo linii defecte dar nu pt a recupera sarma.nu vrea sa spuna ce face cu ele...ce parere aveti ?Si eu cunosc bolnavi mintali care aduna orice ....acesta e cazul aici ! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Lorik199 are dreptate. Si eu string, intr-o cutie, trafurile cu miez de ferita care imi trec prin mina si inca nu am ajuns asa ! Dar de aia care aduna cartele de telefon, vechi si in orice cantitate si model, ce se poate spune ? Link spre comentariu
Vizitator danila cornel Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 sa-mi dea pm si ii trimit peste 100 de trafuri arse.de la cele cu lampi pana la cele aparute noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum