Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tub neon de 36W

ovidiu grigore

Postări Recomandate

Vreau sa montez sub masina chiar pe mijloc un tub de neon de 36-40w din acela cu drosel electronic cu alimentare la220v pe care il alimentez dintr-un convertizor 12vcc-220vca cu o putere de max 50-60w intrebarea mea: daca aveti o idee mai buna de alimentare daca a mai montat cineva lumina va fi uniforma? este suficient un singur tub? Va multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

1

• ovidiu grigore

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

un prieten de'al meu si'a pus baghete din alea cu leduri, alimentate la 12v. pot sa zic ca bateau tare, chiar uniform. el le'a luat gratis nu stiu de unde, sa le cumperi presupun ca sunt mai scumpenu cred ca un singur neon face treaba. ia doua neoane de vreo 80 cm, sau chiar 100 cmm cate unul pe fiecare laterala. p sa se vada bine

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator marius_vfp

eu nu am vrut decat unul mic si frumos pe spate pe un tub de 18w cu vapori de mercur nu NEON , deci nu mai scrietzi neon ca nare nika de neon in el , schema e asta

Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp

am si ceva poze da sunt prea mari sa le pot atasa da vreau sa sfatiuesc ca aceste lumini sunt nelegale trebuiesc omologate . asa ca atentzie la politzai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări