Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema masina spalat AEG OKO lavamat 570

Postări Recomandate

Vizitator raz98

M-a rugat cineva sa-i fac rost de o schema la asa ceva...habar nu am unde sa caut sunt complet pe dinafara cu asa ceva :)Daca ma puteti indruma unde gasesc sau unde sa caut ?multumesc, sper ca nu am postat aiurea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

ai sanse f. mic sa gasesti.. ori nu am reusit eu... am cautat schema de la un AEG Lavamat Regina si pana la urma am chemat un nene care se ocupa de asa ceva si in 10 minute a rezolvat-o.. oricum a zis ca toate masinile de spalt mai vechi sunt cam la fel...

eventual cauta pe la fratii bulgari la http://www.eserviceinfo.com sau pe la rusi

Link spre comentariu
Vizitator raz98

multumesc pt raspuns niq_ro...credeam ca nu stiu eu sa caut pe net :)Am primit raspuns azi si de la AEG/Electrolux..Thank you for your email.In response Circuit/Wiring diagrams can be purchased from our Technicaldepartment.Requests should be made in writing enclosing a cheque payable to ElectroluxHome Products for £5.00 quoting the model required for and sent to..The Technical DepartmentElectrolux Home Products101 Oakley RoadLutonBedsLU4 4QQ

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări