Vizitator raz98 Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 M-a rugat cineva sa-i fac rost de o schema la asa ceva...habar nu am unde sa caut sunt complet pe dinafara cu asa ceva :)Daca ma puteti indruma unde gasesc sau unde sa caut ?multumesc, sper ca nu am postat aiurea. Link spre comentariu
Vizitator raz98 Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Deci nu ma poate ajuta nimeni ? ceva forumuri in strainatate ? pe unde sa caut ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 ai sanse f. mic sa gasesti.. ori nu am reusit eu... am cautat schema de la un AEG Lavamat Regina si pana la urma am chemat un nene care se ocupa de asa ceva si in 10 minute a rezolvat-o.. oricum a zis ca toate masinile de spalt mai vechi sunt cam la fel... eventual cauta pe la fratii bulgari la http://www.eserviceinfo.com sau pe la rusi Link spre comentariu
Vizitator raz98 Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 multumesc pt raspuns niq_ro...credeam ca nu stiu eu sa caut pe net :)Am primit raspuns azi si de la AEG/Electrolux..Thank you for your email.In response Circuit/Wiring diagrams can be purchased from our Technicaldepartment.Requests should be made in writing enclosing a cheque payable to ElectroluxHome Products for £5.00 quoting the model required for and sent to..The Technical DepartmentElectrolux Home Products101 Oakley RoadLutonBedsLU4 4QQ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum