fcon Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Domnilor de pretutindeni, nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar nu-i bine sa tot spuneti[si sa faceti] ca numai pentru Bucuresti. Este greu si pentru cei din regat? [parca asa ne/ le ziceti]. Eu am crezut ca forumul este pentru folosinta si ajutorul tuturor. Gresesc oare???Dragul meu, eu sunt ardelean, nascut in Cluj, copilarit la Turda; Campia Turzii inca imi este cunoscuta ca-n palma!Nu ma dau regatean, nici mort! Ca sa nu supar pe colegii si prietenii din tara, iata anuntul revizuit, cu scuzele de rigoare: "Dragi electronisti din toata tara, care aveti nevoie de cose: am gasit, intamplator, la Magazinul de Componente Electronice de pe strada Maica Domnului (al doilea, pe stanga), la 11 bani bucata, simple. Este deschis in fiecare zi, de la 9 la 18. Intamplator, este in Bucuresti...".Forumul nu trebuie blamat, din cauza unor papitoi care trag totul pe spuza lor...Sa traiesti, , sa traiti sanatosi cu totii si sa aveti cat mai multe realizari, oriunde ati fi! Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Asa domnule draga. Parca-s uns la suflet. Sincer m-am simtit jignit.. Multumesc!PS . Se mai intampla si-n alte subiecte..Nu vreau decat sa fim corecti! Gresesc oare??? Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Dle viopa cam ai dreptate, cei din tara nu prea vad utilitatea acestui topic dar ca sa il fac eu utilpostez mai jos aici linku asta:http://www.tme.eu/html/RO/conectori-pen ... pelny.htmlSi nu se mai chinuie nimeni cu nituri, suruburi, dat gauri in textolit etcO bara de o jumatate de metru e 16,6lei, mi se pare rezonabilIar cea dubla, cu 2 randuri de pini costa 30,92lei (pret cu tva).Asa ca va urez spor la mesterit, de gasit se mai gasesc si pe net dar trebuie cautatO varianta ar fi si asta http://www.tubeampdoctor.com/product_in ... ts_id=1360dar e un pic prea scumpa pt diy-erul roman, oricum eu am grup-buy la vanzari pana la sfarsitul saptamanii daca vrea careva sa-mi zica!viewtopic.php?f=180&t=49897&p=435907#p435907 Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 De la TME as lua niste rezistente de putere, cu radiator, cateva DAC-uri TDA1545 (9,3 lei/buc.?!), potentiometri de putere, mufe si inca vreo cateva componente de calitate, care lipsesc de la noi.Nu stiu ce mama dracului se intimpla cu vinzarile de la TME dar deocamdata nu mai poti cumpara ca persoana fizica. Doar firmele pot cumpara. Am intrebat care ar fi faza si cica ar fi probleme cu TVA-ul. (22% la ei si 19% la noi) Se pare ca iar s-au incurcat contabilii in legile catastrofale de la noi din tara. Ar trebui sa scriu la OPC. Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Nu stiu ce mama dracului se intimpla cu vinzarile de la TME dar deocamdata nu mai poti cumpara ca persoana fizica. Doar firmele pot cumpara. Am intrebat care ar fi faza si cica ar fi probleme cu TVA-ul. (22% la ei si 19% la noi) Se pare ca iar s-au incurcat contabilii in legile catastrofale de la noi din tara. Ar trebui sa scriu la OPC.Stai calm misa, nu te enerva ca nu ai de ce.Scriu aici odata pt toti sa vada!TME au depasit cota de tva comunitar alocata si din ce am inteles vanzarile pt pers fizice se vor relua de la 1 ianuarie 2010.Ca tva la ei e 22% si la noi 19% nu e o problema ca tu il plateai pe al lor mereu, ca firma nu-l platesti dar ca PF il dai lor.Deci problema e la ei, nu la noi, si cred ca e valabil pt orice alta tara din Ue, nu au ei ceva cu Romania. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Stiu ca e off, dar daca veni vorba, am sa pun raspunsul celor de la TME: "buna ziua, ...v-ati dat seama ...da e o mare teapa... Nu e vorba de TVA dvs. ci de TVA platit de dvs. catre statul roman. Momentan pana in ianuarie 2010 nu mai onoram comenzi catre persone fizice. Produsele sunt aduse din Polonia si orice comandati nu se plateste TVA fiind ACHIZITIE INTARCOMUNITARA. Alegerea este a dvs. va rog consultati site-ul: WWW.TME.EU sau daca imi spuneti din ce oras sunteti va pot indruma la un magazin" Pe mine ma enerveaza ideea, ca de cumparat pot cumpara ca firma. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Eu n-am inteles nimic din postul tau misa , cum adica nu se plateste TVA daca e din UE ? Se plateste 22% cat e la ei in Polonia ... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Nu se pl?te?te pentru c? firmele nu pl?tesc TVA. Practic sînt dou? firme din UE, una cump?rînd de la cealalt?. Tu, ca persoan? fizic?, pl?te?ti TVA. Eu asta am în?eles. Link spre comentariu
cmariuss Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Unde se mai gasesc cose la niste preturi rezonabile ? Link spre comentariu
rvrazvan Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 La tme gasesti dar cred ca vin numai la comanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum