daniel_88 Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Ţi s-a răspuns, şi ţi s-a dat şi un link la formula de calcul câteva zeci de pagini în urmă...ţi s-a spus şi ce curent să iei în calcul...de un an de zile te tot învârţi în jurul cozii cu un motor băgami-aş picioarele în el că s-a ales praful de topicul ăsta...ce naiba omule tu întrebi acum ceva şi după un an revii cu aceeaşi întrebare? Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Probabil nu stie sa citeasca, scuze dar nu pot sa spun altfel.... In toate linkurile din raspunsurile mele este scris clar ce curent se ia in calcul. Este suficient sa citesti si te "luminezi". Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 unde naiba scrie cr curent se ia in calcul? de exemplu motoru din postarea mea mai fe susce curent iau acel de 6.1 Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Eu in poza care ai pus-o nu vad curentul de care zici.... nu ai pozat toata eticheta motorului. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 asa scrie in triunghi 220 v trifazat 6,1A iat daca eu ik leg la monofazay toy in triunghi cu condesator acel curent folosesc? Link spre comentariu
danpin Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Da. Citeste si materialele din link-urile spre care te-am indrumat. Daca ai fi citit te lamureai mai devreme, da na..., lenea-i mare..... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 uitati de spre acest motor vorbesc ce curent folosesc de pe placuta lui nu acel curent de 6,1 Link spre comentariu
daniel_88 Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Pune-i un condensator de 50-60 uF şi nu te mai chinui să calculezi. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 am legat acel motor din imaginea de mai sus in triunghi am pus un condesator de 22uf tensiunea pe borne pe toate bornele este egala dar motoru meu se incalzeste de ce Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Daca pleci, timp de o ora de langa el, se mai incalzeste? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Daca pleci, timp de o ora de langa el, se mai incalzeste? Se incalzeste de la cit il ''streseaza'' @ Florin cu prezenta. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Daca pleci, timp de o ora de langa el, se mai incalzeste? sa nu plece de langa motor,nu cumva sa ia foc Editat Aprilie 17, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Cine sa ia foc, Florin sau motorul? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 da domnilor lam legat in triinghi si cu un condesator de 32uf se incalzestecde ce nu ma credeti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum