Paollo Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 am kit stk4048 pe 8 ohmi, l-am pus la un subwoofer de 100 de wati pe 4 ohmi, totul merge bine doar ca ultima rezistenta de pe kit chiar ultima inainte de iesirea semnalului se incalzeste f tare, in rest nimic cald totul e ok..sa inlocuiesc rezistenta cu una de putere mai mare? sau e altceva? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Poti sa o inlocuiesti, dar ai grija ca stk ala nu e facut pt 4 ohmi.La cat e alimentat? Link spre comentariu
Paollo Postat Iunie 23, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2005 nu mai conteaza, ... am reusit sa-l ard dupa cateva minute de glorie si vibratii... pacat.. suna destul de fain.. cred ca subwooferul meu de 150 de W/ 4 ohmi era cam tare pt amplif. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 stk4048 mono 150W / 8 ohmi incalzeste la dif de 4 ohmiEsti tare, unde ai facut cursurile astea de logica ? Vreau sa le fac si eu :lol: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Lool iti dai seama ca dak se incalzea de numa numa la 100 watii ce drac putea sa fac la 150 :lol: sa se raceasca ?? Link spre comentariu
cniky Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Lool iti dai seama ca dak se incalzea de numa numa la 100 watii ce drac putea sa fac la 150 :lol: sa se raceasca ??aici nu e vb-a de putere ci de impedanta.Si plus de asta, afirmatila tale sunt total eronate. 150W, e maximal input power ,mai pune mana si invata :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum