Vizitator boggdan18 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Sault,am si eu nevoie de un condensator de 16 470uf sau un invertor pentru monitor Liquid Video A150X1.O sa revin cu poze mai tarziu. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Formuleaza mai clar care este problema, ca eu nu am inteles scopul acestui topic.Daca vrei sa cumperi ceva, posteaza la rubrica de cumparari de la sectiunea bazar.Daca ai nevoie de sfaturi in legatura cu ceva, detaliaza. Link spre comentariu
Vizitator boggdan18 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Salut,scuza-ma daca nu am fost prea explicit,am un monitor Liquid Video A150X1 pe care l-am ars incercand sa-l alimenteze de la o sursa,a pocnit si a scos putin fum cand l-am desfacut condensatorul de 16 v si 470uf era spart,acu' nu stiu daca e doar condensatoru' sau toata placa invertoare,panelu' pare a fi intact. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Posibil sa fie toata placaDar la te tensiune l-ai alimentat de a bubuit condesatorul? Sau mai degraba ai inveresat + cu -? Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Bineinteles ca nu s-a distrus doar condensatorul, mai sunt si alte componete care s-au prajit.Condensatorul acela il gasesti la orice magazin de componente electronice la un pret mai mic de 50 de bani, asa ca nu se merita sa il cumperi d epe forum de la cineva, deoarece vei mai plati 10 lei si pentru posta. Link spre comentariu
Vizitator boggdan18 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 @Dr.L l-am alimentat de la o sursa ATX de 330W.@djlove ce alte componente se mai puteau arde?-daca panelu e bun se mai poate repara?Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum