Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema LCD

Vizitator boggdan18

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

2

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Formuleaza mai clar care este problema, ca eu nu am inteles scopul acestui topic.Daca vrei sa cumperi ceva, posteaza la rubrica de cumparari de la sectiunea bazar.Daca ai nevoie de sfaturi in legatura cu ceva, detaliaza.

Link spre comentariu
Vizitator boggdan18

Salut,scuza-ma daca nu am fost prea explicit,am un monitor Liquid Video A150X1 pe care l-am ars incercand sa-l alimenteze de la o sursa,a pocnit si a scos putin fum cand l-am desfacut condensatorul de 16 v si 470uf era spart,acu' nu stiu daca e doar condensatoru' sau toata placa invertoare,panelu' pare a fi intact.

Link spre comentariu

Bineinteles ca nu s-a distrus doar condensatorul, mai sunt si alte componete care s-au prajit.Condensatorul acela il gasesti la orice magazin de componente electronice la un pret mai mic de 50 de bani, asa ca nu se merita sa il cumperi d epe forum de la cineva, deoarece vei mai plati 10 lei si pentru posta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări