schukaru Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Vreau sa imi fac un defazor cu ajutorul caruia sa pot pune doua canale ale amplificatorului in punte.Comuntarea dintre stereo si bridge sa se faca printr-un intrerupator.Am gasit schema astaDaca are cineva ceva mai bun il rog sa o posteze Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Schema e clasica, prezinta 2 "buffere inversoare", adica amplificatoare cu amplificarea in tensiune egala cu -1.Renunta la "jumatate" din schema, si pune inversorul de faza pe un singur canal. In punte daca inversezi faza ambelor canale, iesirile sunt tot in faza, deci diferenta dintre ele este nula si nu vei auzi aproape nimic in difuzor. Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Stiu ca afacut cineva schema,imi poate spune cum s-a comportat?O recomandare de invertor dar comutarea intre balansat si nebalansat sa se faca prin comutator Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 nimeni nici o idee :cry: Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Ce alta idee de defazare ai vrea s-auzi, daca nu-ti convine asta? Metode sunt multe. Uite schema la ce ziceam mai devreme, si cu o simulare cum ar arata pe osciloscop. Comutatorul e pus pe "bridged". Pentru Stereo se comuta in jos, caz in care preia iesirea direct de la intrare, adica ne-defazata. Schema n-ar trebui sa puna probleme in realitate, asa ca incearc-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum