Dj Alex Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 salutari eu folosesc pt proiectat circuite ( Sprint-Layout 5.0) , si mia zis cineva ca exista pt acest program o arhiva cu diferite piese afara decat cele pe care le are programul , cine mar putea sa ma ajute cu acesata arhiva ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Si eu folosesc Sprint Layout 5. Uite o arhiva luat-a de pe site-ul lor: http://www.abacom-online.de/uk/html/bibliotheken.html Din cand in cand mai verifica adresa, poate mai posteaza ceva nou. Dar poti sa-ti creezi si tu ce componente vrei sau nu le ai,apoi le salvezi. Este destul de usor. Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 multumesc foarte frumosNU ai pentru ce.Daca vrei varianta Sprint Layout 5 Portabil [fara instalare] da-mi un PM cu ID sau adresa de email. Numai bine si sper ca iti este de ajutor arhiva. Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 se poate uploada din nou ? multumescSe poate descarca si de pe site-ul oficial Abacom, adica de aici Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Poate sa ma ajute cineva sa-mi explice cum se lucreaza cu acest program? Am o schema, si vreau sa fac un cablaj. Multumesc! Link spre comentariu
BodoRF Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Citeste si la sectiunea Help(?) din SprintLayout, nu este complicat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Adaug cateva componente gasite pe net si unele facute de mine. Nu mai stiu exact care sunt facute de mine, dar LCDul sigur l-am facut eu cand am avut nevoie de un cablaj unde trebuia sa pun un conector LCD dar vroiam sa ma incadrez in spatiul LCDului. Link spre comentariu
schukaru Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 stie cineva de ce acest program nu imi arata unele cablaje Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 stie cineva de ce acest program nu imi arata unele cablaje Este posibil ca sa ai layerul C2 (copper bottom) bifat sa nu il afiseze.Uite cateva printscreen-uri ca sa iti dai seama despre ce este vorba. Am incercuit eu cu rosu zona de unde selectezi/deselectezi layerele. Layerul C2 este selectat (pe acest layer se deseneaza acum): Layerul S1 (Silkscreen Top) este selectat (pe acest layer se deseneaza acum), iar layerul C2 este "bifat" sa nu il afiseze: De aici se selecteaza layerele pe care vrei sa lucrezi/desenezi si care sa fie vizibil/invizibil: Sper ca acum te descurci. Daca nu, posteaza un printscreen cu zona de unde selectezi layerele sa vedem cum este la tine. Bafta. Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 multumesc pentru sprijin dar nu acolo este problema Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 multumesc pentru sprijin dar nu acolo este problemaAm redenumit fisierul dupa dezarhivare.L-am deschis cu Sprint Layout 5, merge, se vad cablajele.Uite cablajele:La tine ce NU merge?Atasez cablajul, incearca acum si vezi daca se deschide.Cablaj schukaru - silkscreen.pdfSper ca iti vor fi folositoare.Dupa cablaje, daca nu gresesc eu, pare a fi o statie de lipit cu Atmega si afisaj cu digiti.Ai si schema impreuna cu softul pentru ea?Numai bine.Cablaj schukaru - trasee.pdf Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Va multumesc pentru timpul acordat. Am observat ca daca se face dezarhivarea, redenumirea si citirea in acelasi folder cablajul nu este vazutAm schema si softul le pot pune daca doreste cineva Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Va multumesc pentru timpul acordat. Am observat ca daca se face dezarhivarea, redenumirea si citirea in acelasi folder cablajul nu este vazutAm schema si softul le pot pune daca doreste cinevaCu placere.Posteaza daca vrei, schema, cablajul si softul intr-o arhiva, doritori cred ca se gasesc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Arhiva cu socluri de tuburi are cineva ? Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 .... doar pico noval si octal [attachment=0]TUBE.rar[/attachment] se poate face la orice componenta ........ zi ca iti fac eu .....Numai bine Alex. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum