Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

arhiva Sprint-Layout 5.0

Dj Alex

Postări Recomandate

salutari :101 eu folosesc pt proiectat circuite ( Sprint-Layout 5.0) , si mia zis cineva ca exista pt acest program o arhiva cu diferite piese afara decat cele pe care le are programul , cine mar putea sa ma ajute cu acesata arhiva ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

6

• yo9hnf

3

• schukaru

3

• Dj Alex

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

multumesc foarte frumos

NU ai pentru ce.Daca vrei varianta Sprint Layout 5 Portabil [fara instalare] da-mi un PM cu ID sau adresa de email. :da Numai bine si sper ca iti este de ajutor arhiva.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Adaug cateva componente gasite pe net si unele facute de mine. Nu mai stiu exact care sunt facute de mine, dar LCDul sigur l-am facut eu cand am avut nevoie de un cablaj unde trebuia sa pun un conector LCD dar vroiam sa ma incadrez in spatiul LCDului.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

stie cineva de ce acest program nu imi arata unele cablaje :jytuiyu

Este posibil ca sa ai layerul C2 (copper bottom) bifat sa nu il afiseze.

Uite cateva printscreen-uri ca sa iti dai seama despre ce este vorba.

Am incercuit eu cu rosu zona de unde selectezi/deselectezi layerele.

Layerul C2 este selectat (pe acest layer se deseneaza acum):

post-17385-139829426695_thumb.jpg

Layerul S1 (Silkscreen Top) este selectat (pe acest layer se deseneaza acum), iar layerul C2 este "bifat" sa nu il afiseze:

post-17385-139829426693_thumb.jpg

De aici se selecteaza layerele pe care vrei sa lucrezi/desenezi si care sa fie vizibil/invizibil:

post-17385-13982942669_thumb.jpg

Sper ca acum te descurci.

Daca nu, posteaza un printscreen cu zona de unde selectezi layerele sa vedem cum este la tine.

Bafta.

Link spre comentariu

multumesc pentru sprijin dar nu acolo este problema

Am redenumit fisierul dupa dezarhivare.L-am deschis cu Sprint Layout 5, merge, se vad cablajele.Uite cablajele:post-17385-139829428294_thumb.jpgLa tine ce NU merge?Atasez cablajul, incearca acum si vezi daca se deschide.Cablaj schukaru - silkscreen.pdfSper ca iti vor fi folositoare.Dupa cablaje, daca nu gresesc eu, pare a fi o statie de lipit cu Atmega si afisaj cu digiti.Ai si schema impreuna cu softul pentru ea?Numai bine.

Cablaj schukaru - trasee.pdf

Link spre comentariu

Va multumesc pentru timpul acordat. Am observat ca daca se face dezarhivarea, redenumirea si citirea in acelasi folder cablajul nu este vazutAm schema si softul le pot pune daca doreste cineva

Link spre comentariu

Va multumesc pentru timpul acordat. Am observat ca daca se face dezarhivarea, redenumirea si citirea in acelasi folder cablajul nu este vazutAm schema si softul le pot pune daca doreste cineva

Cu placere.Posteaza daca vrei, schema, cablajul si softul intr-o arhiva, doritori cred ca se gasesc. :da
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări