Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme hands-free Nokia N80....

Vizitator Bogdan3l89

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan3l89

Salut!!

Sa va spun problema mea.Acum cam 1 an de zile mi-am cumparat un telefon Nokia N80.A fost cumparat la mana a doua ce-i drept, avea si display-ul spart (am cumparat unul nou), nu avea nici incarcator sau hands-free.Toate au fost cumparate.Primul hands-free cumparat a mers super OK.M-a tinut vreo 5-6 luni cred.Insa a inceput sa cada azi o casca, maine cealalta si tot asa.Le-am mai carpit eu cat de cat si am mai dus-o asa cu ele aproximativ 1 luna.M-am decis sa-mi iau un set nou.Am fost cu telefonul la magazin si am cautat.Dupa o scurta vreme reusesc sa gasesc un magazin care aveau casti identice.Probez prima pereche:nu se auzea nimic.Incerc cu o a doua:nu se auzea nimic.Mai era doar o perche neprobata.O probez si pe-aia....idem.

Initial am crezut ca nu sunt compatibile castile cu telefonul meu, cu toate ca in momentul in care bagam mufa in telefon imi afisa pe display ca hands-free-ul este conectat.Dar cu toate astea nu se auzea absolut nimic.Dupa ce am mai cautat in mai multe magazine,m-am decis sa bag si vechiul meu hands-free la care mai mergea inainte doar o casca, in telefon.Il bag....imi apare pe display ca este conectat, insa surpriza....nu mai mergea nici o casca .

Reusesc sa gasesc la un magazin exact acelasi model(HS-23) cu cel al vechilor mele casti si il cumpar(dupa ce il probasem pe un alt telefon).Cei de acolo mi-au spus ca e posibil sa fie murdara mufa telefonului si sa nu faca contact perfect cu mufa castilor.Odata ajuns acasa, am curatat eu bine mufa telefonului cat si a castilor cu alcool izoporpilic;ba chiar i-am dat si o resetare generala telefonului.....NIMIC .M-am hotarat sa demontez telefonul complet.L-am demontat pana am ramas cu placa in mana.M-am uitat cu lupa la mufa si pare sa fie totul in ordine.Am mai curatat-o putin si cu alcool si chiar am pus instrumentul pe lamelele mufei si pe terminalele de prindere din spate (fac toate contact).L-am montat inapoi insa problema persista.

Telefonul nu prezinta nici un fel de anomalii; singura problema este ca la conectarea hand-free-ului,nu se aude absolut nimic cu toate ca pot sa modific volumul din hands-free.

Ce poate sa aiba????? Astept si eu un raspuns.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări