Vizitator batranul Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 am o pereche de RFT-uri ( compresie 40watts)la care as dori sa inlocuiesc difuzoarele eventual filtrele ,dar nu stiu cu ce !daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi il rog sa o faca !multumesc ! Link spre comentariu
Gandila Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Salut! Si eu am o pereche de RFT-uri nemtzesti si sicer sunt foarte multzumit de ele.Nu stiu de ce vrei sa le modifici pt ca sicer imi suna f bine chiar daca au doar 2 cai cu toate ca se simte lipsa mediilor iar filtrele sunt bestiale si au inclusiv protectie cu releu pt supra putere.Daca tot vrei sa la modifici atunci cauta difuri cu acelasi diametru cu cele originale iar in privinta filtrelor nu iti recomand sa le modifici ca doar sunt "nemtzeshti" si un lucru de firma e greu de peprodus(ma refer aici la parametrii!Spor! Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge Postat Ianuarie 9, 2005 Partajează Postat Ianuarie 9, 2005 si eu am avut rft la fel ca ale tale numai ca leam vandut cu 1 bat si am pastrat filtrele pe doua cai ca vorba aia cei nemtesc e durabil!!!! :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum