tepy66 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 am primit o camera web si am incercat mai multe drivere dar nu gasesc nici unul care sa mearga bine si cel care mea dato nu are CD original si nici drivere,asi dori sa imi spuneti ce drivere sa pun sau care este seria acestei camere?ca sa pot sa caut drivere care sa mearga bine.va multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator mick23 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 daca ai windows 7 o sa ti-l caute singurdaca ai xp sau mai jos ai nevoie de un " UnknownDeviceIdentifier"il gasesti pe net sau daca vrei ti-l trimit pe messid mis3rup3 Link spre comentariu
raduradu Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 daca ai xp sp2 , cauta driverele cu aida32 sau everest. Link spre comentariu
tepy66 Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 daca ai xp sp2 , cauta driverele cu aida32 sau everest.am incercat dar tot nu imi gaseste driverul sa mearga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum