Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T22N2 80

GeoMar

Postări Recomandate

Am tot cautat cu "Gogu" date despre aceasta componenta si nu am gasit nimic. :nas: Eu cred ca este un tiristor de 22A la 200V dupa notatie [T22N2 80],dar nu sunt sigur. As vrea sa-l folosesc,daca este tiristor,la redresorul auto postat la sectiunea auto. Dar 80 care este scris dupa 2 ce inseamna?Daca cineva stie mai multe despre el si vrea sa-mi spuna si mie,i-as fi recunoscator. Multumesc anticipat pentru eventual raspuns. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

2

• gabitzu8

1

Top autori în acest subiect

Din Agenda Electronistului :da , ed. a II-a:T22N-2:- T = tiristor- 22 = curent direct continuu direct in stare de mentinere = 22 A-N = normale (R sau F = rapide)-2 = tensiune inversa de varf (sute) = 200VV GT = 3V (tensiune continua de comanda de amorsare)I GT = 3 mA (curent continuu de comanda de amorsare)ai intuit bine ...80 ar putea fi 80 microsecunde (tiristor normal) durata de dezamorsare prin comutare==============================inainte sa il folosesti la ceva verifica-l cu o schema simpla :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări