raduradu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Salutare. Am instalat Windows 7 pe calculator si folosesc momentan GOM Player, dar nu imi deschide toate formatele video. Ce player imi recomandati sa folosesc? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 incearca cu ( kmplayer ), eu il folosesc de 6 luni si sunt foarte multumit de el , si eu folosesc tot windows 7 ultimate Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 VideoLan (VLC) Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 incearca cu ( kmplayer ), eu il folosesc de 6 luni si sunt foarte multumit de el , si eu folosesc tot windows 7 ultimateKmplayer , deschide tot de la avi la mkv , folosesc ultima versiune beta dar vad ca nu are nici un bug ar putea fi numita versiune finala stabilaam windows 7 rc1 Link spre comentariu
thefirstdj Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Media Player Classic Home Cinema, stie si DXVA. Daca ai placa nVidia, iti recomand si coreavc, pentru cuda. Link spre comentariu
raduradu Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Am instalat Kmplayer, dar nu imi recunoaste wmv, care este problema atunci? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 nu stiu de ce la tine se inatampla asa la mine merg cu kmplayer si .wmv-uril daca nuwmv e nativ de windows , ar trebui sa mearga cu windows media player Link spre comentariu
Vizitator florinirina Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Vlc,Bs player(e bun pt.subtitr?ri,dar nu red? unele fi?iere),Power dvd(pt.dvd video),Mpcstar(e foarte bun,are multe codecuri în el),Dziobas Rar Player (cu ?sta nu trebuie s? le dezarhivezi) Link spre comentariu
Vizitator axxy Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 salut.personal folosesc vlc player si\sau gom player si merg binisor pe windows 7. gom player merge cel mai bine si pe vista. dar recomand windows media player, chiar daca toti il critica, personal sunt multumit, atentie insa, ca sunt necesare si ceva codec-uri, iar bs player, in special pe win7 x64, cam greu.spor ! Link spre comentariu
anddy Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 La mine folosesc numai Gom player pe Win7 sau Vista, cand am avut un format video care nu mergea imi dadea un msg. ca sa downlodez codecul si acum merg toate formatele Link spre comentariu
gimsys Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 VideoLan (VLC)si eu am windows 7 si folosesc VLC, are suport pt 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum