Vizitator soso_ph Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Salutare!Va rog sa ma ajutati putin in vederea cumpararii unui mixer pt o trupa care canta live. Tobe, Orga, 2-3 chitari, si 6 intrari de microfon. Nu ma intereseaza cine stie ce calitate dar as prefera sa aiba si amplificator ca sa fie mai portabil. Orice sugestie e binevenita. Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Salutare!Va rog sa ma ajutati putin in vederea cumpararii unui mixer pt o trupa care canta live. Tobe, Orga, 2-3 chitari, si 6 intrari de microfon. Nu ma intereseaza cine stie ce calitate dar as prefera sa aiba si amplificator ca sa fie mai portabil. Orice sugestie e binevenita. Va multumesc!ce putere sa aiba !puteti cumpara un mixer si o putere separata!ce buget aveti! Link spre comentariu
Vizitator soso_ph Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Salutare!Va rog sa ma ajutati putin in vederea cumpararii unui mixer pt o trupa care canta live. Tobe, Orga, 2-3 chitari, si 6 intrari de microfon. Nu ma intereseaza cine stie ce calitate dar as prefera sa aiba si amplificator ca sa fie mai portabil. Orice sugestie e binevenita. Va multumesc!ce putere sa aiba !puteti cumpara un mixer si o putere separata!ce buget aveti!ma intereseaz sa-l folosesc si in aer liber...deci puterea sa fie cat mai maresa inteleg ca e mai bine ca mixerul sa fie fara putere?bugetul ar fi putin peste 2000 lei Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 cauta pe RGC ,un site de rockeri,gasesti de vinzare ce vreiparerea mea luati un mixer cu cit mai multe canale si o putere de 2* 200...400wastea SH ,nu va permite bugetul mai mult!ce se vinde acolo sunt bunedaca va hotariti cereti vinzatorului o proba ,mai ales puterea ,forja cel putin o ora!!!!!!!insistati sa vedeti si interiorul ,nu cumparati daca au fost reparate ,daca vedeti urme de lipituri diferite de cele originale,par mai noi,cele originale sunt mai mate ,mai oxidatela mixer sa functioneze toate butoanele,sa nu faca zgomote suspecte potentiometrele!!!un sfat nu cumparati Behringer!!!!la puteri cautati Yamaha! Link spre comentariu
Vizitator soso_ph Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 cauta pe RGC ,un site de rockeri,gasesti de vinzare ce vreiparerea mea luati un mixer cu cit mai multe canale si o putere de 2* 200...400wastea SH ,nu va permite bugetul mai mult!ce se vinde acolo sunt bunedaca va hotariti cereti vinzatorului o proba ,mai ales puterea ,forja cel putin o ora!!!!!!!insistati sa vedeti si interiorul ,nu cumparati daca au fost reparate ,daca vedeti urme de lipituri diferite de cele originale,par mai noi,cele originale sunt mai mate ,mai oxidatela mixer sa functioneze toate butoanele,sa nu faca zgomote suspecte potentiometrele!!!un sfat nu cumparati Behringer!!!!la puteri cautati Yamaha!va multumesc petru sfaturi. imi sunt de un real folos. totusi ca o curiozitate as avea o intreabaream vazut pe forumuri ca mai multi au parere proasta de behringer, dar as vrea sa stiu si eu de ce? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 cauta pe RGC ,un site de rockeri,gasesti de vinzare ce vreiparerea mea luati un mixer cu cit mai multe canale si o putere de 2* 200...400wastea SH ,nu va permite bugetul mai mult!ce se vinde acolo sunt bunedaca va hotariti cereti vinzatorului o proba ,mai ales puterea ,forja cel putin o ora!!!!!!!insistati sa vedeti si interiorul ,nu cumparati daca au fost reparate ,daca vedeti urme de lipituri diferite de cele originale,par mai noi,cele originale sunt mai mate ,mai oxidatela mixer sa functioneze toate butoanele,sa nu faca zgomote suspecte potentiometrele!!!un sfat nu cumparati Behringer!!!!la puteri cautati Yamaha!va multumesc petru sfaturi. imi sunt de un real folos. totusi ca o curiozitate as avea o intreabaream vazut pe forumuri ca mai multi au parere proasta de behringer, dar as vrea sa stiu si eu de ce?"crede si nu cerceta"!!! Link spre comentariu
Vizitator soso_ph Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 "crede si nu cerceta"!!!aceasta expresie destul de cunoscuta nu exista in Biblie si nu stiu cum a aparut. Oricum nu sunt deacord cu ea Daca nu vreti sa spuneti...tot o sa aflu Am intrebat in ideea ca poate defectele acelei marci nu ma deranjeaza pe mine.Stima si numai bine! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 "crede si nu cerceta"!!! aceasta expresie destul de cunoscuta nu exista in Biblie si nu stiu cum a aparut. Oricum nu sunt deacord cu ea Daca nu vreti sa spuneti...tot o sa aflu Am intrebat in ideea ca poate defectele acelei marci nu ma deranjeaza pe mine. Stima si numai bine! se cam duc operationalele de la mixer amplificatoarele sunt cam tipatoare! reda un sunet fara transparenta,cinelele de la tobe nu se aud tocmai bine nu blamez total marca ,dar puteti gasi si ceva mai bun atuul lor este pretu!!! Link spre comentariu
Vizitator soso_ph Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum