lorik199 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Deoarece vreau sa am un mic pc in atelier, sa aduc si acolo elforum , m-am gandit sa fac cateva mici artificiiam disponibila o unitate pc, destul de ok, ramasa in urma unui upgrade, si 2 monitoare de supraveghere video, color de 10"monitoarele au intrare anologica, precum si S-video, si imi trebuie un convertor de la semnalul clasic pt monitoare , pt semna video anoloc (are intrare atat cu RCA cat si BNC)idei? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 placa video dedicata,cu iesire svideo sau composit Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 eu NU vreau sa investesc prea mult in asa ceva, asa ca astept alte sugestii Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Pai un convertor vga->compozit e >1,5 milioane,asa ca...si e pe baza de procesoro placa video gasesti si cu 30 ron (geforce mx440) Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 scheme gasesti pe net dar ai doua mari dezavantaje: costurile nu sunt mici, nu stii exact care si cum functioneaza http://www.epanorama.net/circuits/vga2t ... _hires.gif un convertor VGA - Video ComplexsiSVideo 100% china si ieftin gasesti pe la 70ron (cel putin acum cateva luni atat costa,am probat eu unul dar ... ) dar sunt o loterie si astea. poate gasesti un monitor cu tub ieftin (eu zic ca pe la 50 ron gasesti chiar bunicel), e varianta cea mai ieftina si buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum