Vizitator viobio Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 @viobio: multumesc de sfat si de ajutor, momentan vreau sa le lipesc singur(e posibil sa ma razgandesc asupra acestui lucru), dar astept oricum sugestiile. Nu am nevoie de ceva profi pentru ca alimentatorul asta va sta acasa, dar voi mai face unu care vreau sa fie mai rezistent in timp si mai silentios.Apreciez foarte mult ajutorul, dar prefer sa profit de ajutor decat in momentul in care sunt blocat complet si ma depaseste situatia.Astept in continuare sugestiile tale asupra proiectului.P.S.: o sa te rog sa-mi spui daca ai idee unde gasesc un bucuresti un astfel de switch http://www.soldafria.com.br/images/Chave_DPDT.JPGsalutswitch gasesti la Monacor ,cauta la distribuitorul din Romaniamai gasesti si pe stradutele din zona magazinului Muzica nu recomand sa cumperi de acolo ca sunt montate firele aiurea,sunt pedale care comuta diverse chestii in amplificatoareeu am gasit unu care avea ledul inseriat cu releele din amplificator,ledul sa ars imediatschema de mai jos am facuto de nenumarate ori si functioneaza perfect,nu ai pic de humm,mai ales daca ai si impamintaremufa de alimentare este de calculator ,acest model are si impamintare care se conecteaza la - (masa montajului)filtrul de retea se poate recupera sin diverse aparate scoase din uz,condensatorii din filtru trebuie sa fie de cea mai buna calitatecu am spus ,valorile condensatorilor din schema ta sunt prea mici,te poti convinge cu o proba ,daca ai sau nu ai humm cu 200mF pe filtrajdiodele puse pe iesire protejeaza montajul la un eventual scurt pe una din iesiricu aceste diode scade putin tensiune cam cu o,5..o,7v,acest lucru nu influenteaza cu nimic functionarea efectelor taleefectele au in partea de alimentare alte stabilizatoare(sunt in cutiuta efectului)daca nu intelegi ceva astept intrebaride apreciat rabdarea lui miron 1947 Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Dupa cum am spus si in celelalte posturi, nu mai stiu sa citesc o schema demult, va trebui sa lucrez la partea asta.O sa te rog sa-mi spui ce este un filtru de retea si daca poti sa-mi spui cum arata.Am sa incerc varianta cu Monacor pentru switch-uri Link spre comentariu
baltazar181 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 La monacor este switch atat doar ca nu arata pretul si nu poti sa te inregistrezi doar daca ai firma + nu stiu pretul livrarii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum