miron1947 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Priza de jack aceasta e, nu? Da. Cum se numeste acel material folosit pentru asa ceva? http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=130459 Ce se poate folosi pentru fixarea unui jack tata 1/4" in momentul in care se face lipirea cablului pe jack pentru evitarea miscarilor jackului in momentul in care se lipeste. Priza lui fixata in menghina. Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 transformatorul a fost achizitionat...Din pacate nu am mai putut sa raspund pe forum pentru ca mi s-a ars sursa de la calculatorul meu.Ce piese urmeaza?Multumesc. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 transformatorul a fost achizitionat...Ce piese urmeaza?Celelate conform schemei pentru care ati optat.Ce tensiune/tensiuni si ce curent poate debita transformatorul? Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 transformatorul a fost achizitionat...Ce piese urmeaza?Celelate conform schemei pentru care ati optat.Ce tensiune/tensiuni si ce curent poate debita transformatorul?transformatorul este exact acelasi cu cel pe care mi l-ati recomandat de la conexTR. 1 A/1x12 VSpecifications:? voltage: 1 x 12V? current: 1 x 1000mA? rated power: 12VA Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 TR. 1 A/1x12 VSpecifications:? voltage: 1 x 12V? current: 1 x 1000mA? rated power: 12VAAcum trebuie sa optati pentru o punte redresoare monolit sau din diode independente, cei 2 condensatori,220uF/25V si 100uF/16V si 7809,ca piese electronice,in rest ramane cutia mufele jack,intrerupatorul de retea si cablul de retea si sigurante cu soclul aferent. Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 7809 e regulator de tensiune de 9V ? Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 am luat urmatoarele piese (in unele locuri nu aveau exact piesele alea si m-am dus si in alte magazine):1N4007220uF / 25V100uF / 25V100uF / 16VCI 7809STE totul ok?In lista de piese scrie: 1N4001, si pe schema imi arata 1N4002. Puteti sa-mi explicati de ce? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 In lista de piese scrie: 1N4001, si pe schema imi arata 1N4002. Puteti sa-mi explicati de ce?Cifra terminala ,este tensiunea inversa suportata, in cazul 1N4001, 100V si la 1N4002, 200V, pentru aplicatia Dvs. la 12V AC, sunt bune oricare, inclusiv 1N4007. Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 mufele jack,intrerupatorul de retea si cablul de retea si sigurante cu soclul aferentce mufe jack trebuie sa iau? trebuie specificat ceva in momentul achizitionarii?intrerupatorul de retea care e?pot folosi asa ceva (http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... O-C13-.jpg) pe post de cablu de retea? renuntand la partea de mama din cablu respectiv si lipind firele pe placutadespre ce sigurante imi spuneti? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 ce mufe jack trebuie sa iau? Corespondentul celor care le aveti pe montajul de efect. intrerupatorul de retea care e? Unul pe care sa scrie 220V si-l montati pe alimentarea transformatorului de la retea. pe post de cablu de retea? renuntand la partea de mama din cablu respectiv si lipind firele pe placuta Exista variante mai ieftine fara pamantare.http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=45633 despre ce sigurante imi spuneti? Intre secundar si punte si eventual si pe primar. Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Am intampinat inca o problema. Nu stiu unde trebuie lipite cele patru fire de la transformator pe placa (2 albastre si 2 rosii).Asta va fi o problema pentru ca nu stiu daca voi intelege fara sa mi se arate Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 unde trebuie lipite cele patru fire de la transformator pe placa (2 albastre si 2 rosii).Aveti un multimetru?Uzual, cele rosii sunt la 220V si cele albastre secundarul(12V). dar cel mai sigur este sa masurati cu ohmetru, care are rezistenta cea mai mare intre capete, este cea la retea(220V).Daca nu aveti aparat de masura, puteti incerca asa;Faza 1,legati infasurarea cu terminale rosii in serie cu un bec de 220V si alimentati la priza(220V).Faza 2,legati infasurarea cu terminale albastre in serie cu un bec de 220V si alimentati la priza(220V).Combinatia pentru care becul arde mai slab, este primarul, care va fi conectat la reteaua de 220V.O schita de lucru.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 salutsi eu ma ocup de chestii legate de muzica si chitarischema pe care ai aleso este okpentru a scapa de acel humm trebuie sa ai o filtrare cit mai buna a tensiunii de alimentarecondensatorii de filtraj au valori prea mici,220mF este o valoare insuficienta pentru a netezi ondulatiile curentuluicind ajung acasa pun eu schema modificata ,pentru a nu avea hummpentru ceva si mai profi poti pune si un filtru de retea,pentru a atenua si parazitii din reteaua de 220veu nu zic ca schema nu e buna,este ,dar cu alte valori ale componentelordaca nu esti un tip simandicos te pot ajuta eu cu unuil fac eu ,nu te costa nimic manopera!!! vreau sa mi aduci ce piese ai cumparat pina acum ,restul de piese le pun eu,mai putin mufele mama de iesire a tensiuniloril fac fara carcasa,carcasa o faci tu!!! Link spre comentariu
Vizitator darkman Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 @viobio: multumesc de sfat si de ajutor, momentan vreau sa le lipesc singur(e posibil sa ma razgandesc asupra acestui lucru), dar astept oricum sugestiile. Nu am nevoie de ceva profi pentru ca alimentatorul asta va sta acasa, dar voi mai face unu care vreau sa fie mai rezistent in timp si mai silentios. Apreciez foarte mult ajutorul, dar prefer sa profit de ajutor decat in momentul in care sunt blocat complet si ma depaseste situatia. Astept in continuare sugestiile tale asupra proiectului. P.S.: o sa te rog sa-mi spui daca ai idee unde gasesc un bucuresti un astfel de switch http://www.soldafria.com.br/images/Chave_DPDT.JPG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum