Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu reusesc sa configurez un sistem Genius 5.1 SW-HF 5005

Vizitator myke82

Postări Recomandate

Vizitator myke82

Salut tuturor. Am sistem-ul de mai sus impreuna cu o placa de sunet Sound Blaster XFI Xtreme Audio si nu reusesc sa-l setez corespunzator. Tocmai mi-am luat ultimile drivere pt win7 de pe site-ul Creative si nu mi se aude woofer-ul atunci cand pun o melodie. Daca pun un film mi se aude dar in mp3-uri woofer-ul este mort. Am incercat cu mai multe playere si este aceeasi problema. Din ce am citit pe unele forumuri am inteles ca ar trebui split-uit semnalul (care intra in placa de sunet) la mufa de center/sub sau ca ar trebui un inversor etc, nu prea am inteles exact.Care ar putea fi buba? :( Multumesc anticipat.PS: Atasez si o poza cu spatele consolei (subwoofer-ului) ca sa vedeti despre ce este vorba. Mentionez ca toate testele audio (din control panel) pe care le-am facut sunt ok adica mi se aud toate boxele inclusiv woofer-ul asa cum trebuie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

2

Top autori în acest subiect

Vizitator myke82

Am rezolvat desi pare o ciudatenie ce am facut dar sunt multumit ca am reusit in cele din urma. :) Am instalat din nou consola de pe cd-ul placii de sunet (pt ca acolo am mai multe optiuni decat in driverele care le-am luat de pe site-ul Creative) si m-am mai jucat putin prin setari si a mers sub-ul. :)Multumesc. Se poate inchide.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări