Vizitator myke82 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Salut tuturor. Am sistem-ul de mai sus impreuna cu o placa de sunet Sound Blaster XFI Xtreme Audio si nu reusesc sa-l setez corespunzator. Tocmai mi-am luat ultimile drivere pt win7 de pe site-ul Creative si nu mi se aude woofer-ul atunci cand pun o melodie. Daca pun un film mi se aude dar in mp3-uri woofer-ul este mort. Am incercat cu mai multe playere si este aceeasi problema. Din ce am citit pe unele forumuri am inteles ca ar trebui split-uit semnalul (care intra in placa de sunet) la mufa de center/sub sau ca ar trebui un inversor etc, nu prea am inteles exact.Care ar putea fi buba? :( Multumesc anticipat.PS: Atasez si o poza cu spatele consolei (subwoofer-ului) ca sa vedeti despre ce este vorba. Mentionez ca toate testele audio (din control panel) pe care le-am facut sunt ok adica mi se aud toate boxele inclusiv woofer-ul asa cum trebuie. Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Activeaza optiunea CMSS din panelul drivere-lor ori foloseste in winamp un dsp care iti transforma din 2.0 in 5.1. Link spre comentariu
Vizitator myke82 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Am activat tot ce se putea. Folosesc DFX pt winamp si nimic. Am si KLMPlayer instalat si degeaba. Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Hai sa o luam babeste . Cand faci testul din aplicatia placii de sunet se aud toate difuzoarele ( inclusiv sub-ul) ? Link spre comentariu
Vizitator myke82 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Da. Toate testele facute acolo se aud asa cum trebuie (inclusiv subul). Link spre comentariu
Vizitator myke82 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Am rezolvat desi pare o ciudatenie ce am facut dar sunt multumit ca am reusit in cele din urma. Am instalat din nou consola de pe cd-ul placii de sunet (pt ca acolo am mai multe optiuni decat in driverele care le-am luat de pe site-ul Creative) si m-am mai jucat putin prin setari si a mers sub-ul. :)Multumesc. Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum