dragutzu_marius Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Salutare. am un amplificator cu potentimetru digital, si cand vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet, sare aiurea.....dai mai tare si el merge mai incet, sau invers.....sau sare dintr-o data cateva trepte de volum. Imi puteti da careva un sfat, cam care ar fi problema, daca potentimetru digital ii de vina. nu am mai avut tangenta cu potentimetre digitale si nu stiu nici principiul de functionare. Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Salutare. am un amplificator cu potentimetru digital, si cand vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet, sare aiurea.....dai mai tare si el merge mai incet, sau invers.....sau sare dintr-o data cateva trepte de volum. Imi puteti da careva un sfat, cam care ar fi problema, daca potentimetru digital ii de vina. nu am mai avut tangenta cu potentimetre digitale si nu stiu nici principiul de functionare. Va multumesc!Am intalnit si eu defectul asta. Problema era la switch-urile de UP si DOWN. S-au oxidat contactele. Demontate si curate cu spray contact 60... merg fara nici o problema. S-ar mai putea sa fie si din decuplarea alimentarii circuitului digital... dar mai rar.BAFTA! Link spre comentariu
dragutzu_marius Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Mersi de informatie. O sa incerc sa vad, da de am noroc. O zi buna Link spre comentariu
serban279 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Salutare, apropo de acest tip de potentiometru,as dori si eu o schema buna de potentiometru digital sau mai multe ca sa am de unde alege. Am construit una mai demult si nu prea am fost multumit de ea, avea doar vreo cinci trepte si salturile la volum erau mari.Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum