dem3ntor Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Buna ziua!am cumparat din tacioc o punte redresoare pe care as dori sa o folosesc la un redresor auto, problema este ca nu stiu cati amperi suporta aceasta punte, pe un element scrie ceva: JJ-80 SV-2f, este cao stampila si care nu se intelege prea bine.Multumesc! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Daca nu ma insel asta ii un redresor cu seleniu. Nu stiu catia amperi are da' stiu ca ii cam batran. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 langa punte era si un traf din 1937 :Dpoate este cineva mai "cu experienta" sa ma ajute Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 O punte moderna de 25A/100V e citiva lei, chiar vrei sa folosesti obiectul ala de muzeu? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 nu stiu cati amperi suporta aceasta punte Nu e suficient pentru un redresor de incarcat acumulatori auto ! Asculta sfatul ce l-ai primit mai sus si cumpara-ti o punte monofazata. Link spre comentariu
Felis Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Buna ziua!am cumparat din tacioc o punte redresoare pe care as dori sa o folosesc la un redresor auto, problema este ca nu stiu cati amperi suporta aceasta punte, pe un element scrie ceva: JJ-80 SV-2f, este cao stampila si care nu se intelege prea bine.Multumesc! acea punte poate furniza doar cateva sute de miliamperi pentru ceva de ordinul amperilor discurile de seleniu au dimensiuni uriase raportat la o punte cu diode de siliciu cam cat carcasa la 2 casetofoane auto puse 1 peste altulNu se mai merita utilizarea acelui dispozitiv decat in restaurarea aparatului pentru care a fost conceputa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum