pusttiu Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 are careva o schema de coretor de ton , nu conteaza cu cite , doar sa fie activ si nu cu pasiv. am cautat prin tot ce aveam si nu am gasit nici unul activ cu orice tip de lampa . fac amp. cu el34 si vreu si corector cu lampa, ms mult . pm sau ym : pusttiuc Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Uite aici o schema de egalizator / corector multi-banda cu 5 lampi ECC83 per canal. Redu numarul benzilor si vei reduce sistematic si numarul lampilor per canal. Link spre comentariu
pusttiu Postat Iulie 10, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2005 o schema de corector activ nu mai are nimeni??? da una care sa aiba componente normale man, cond cu valori ce se gasesc prin comert.....ca altfel tre sa,mi fac linie de productie:) vreu un corector cu 3 benzi, si un balance ..... +volumul in schema de mai sus sunt C ce nu le gasesc in oras :(, cam toate is asa :(( Link spre comentariu
ALEKS Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Alea sunt valori uzuale de condensatori! Daca nu-i au la General Systems, da o raita prin talciocul de sub pod, ii gasesti in dezmembrari. Alta schema cu castig 1: Link spre comentariu
expert Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 o schema de corector activ nu mai are nimeni??? da una care sa aiba componente normale man, cond cu valori ce se gasesc prin comert.....ca altfel tre sa,mi fac linie de productie:) vreu un corector cu 3 benzi, si un balance ..... +volumul in schema de mai sus sunt C ce nu le gasesc in oras :(, cam toate is asa :((nu te mai chinui cu corectoare cu lampa!la semnale mici poti folosi cu succes OPAMP JFET-BIMOS; merg super si sunt piese garla pt ele!ps: sa nu zici ca alea cu lampi suna altfel, ca nu cred asa ceva! numai la amplificatoare este valabil! Link spre comentariu
Flore Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 M? intereseaz? o schem? de corector, preferabil testat?, dar cu poten?iometre de 100K maxim pentru a putea folosi poten?iometre digitale care nu se g?sesc decât la valori de 10k, 50k sau 100k. Link spre comentariu
pusttiu Postat Iulie 17, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2005 am vasut ca un putometru pe net e cam 100k, stereo logaritmic, iar cea mai mare valoare era de 100k. cine are o schema cu putometre de max 100k, si inca ceva.....balance-ul in schema cu 1ecc e cam naspa.... de obicei se pune unul din canale la masa print-un Rmare, acolo se baga un canal in altul :( cam ciudat zic eu/. ----flore---- nu mi0ai mai zis cum e cu vb408 inlocuit cu zener si sc. pls re -ms. Link spre comentariu
Vizitator Ticalosu Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 incearca aici: http://www.angelfire.com/electronic/fun ... -Tone.html Link spre comentariu
nikos Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 balance-ul in schema cu 1ecc e cam naspa.... de obicei se pune unul din canale la masa print-un Rmare, acolo se baga un canal in altul :( cam ciudat zic eu/.balansul este corect... Link spre comentariu
bogdanel Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 1. traiasca baxendall-ul. mi-era dor de o schema cu un baxendall cinstit2. era cineva care cauta schema cu potzi de 100K, sa puna digitali. avand in vedere ca cei digitali nu prea tzin peste 15V fatza de masa, eu zic sa se lase de sportul cu lampi shi digitale. :rolleyes: 3. ca sa simtzi ceva diferentza intre un egalizor cu lampi shi unul pe semiconductori, trebuie sa-l ataci serios, adica nivele de 30Vef. Asha sa vezi ca se moare bucla de reactzie shi se simte lampa.4. traiasca baxendall-ul. inca o data :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum