MifTy Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 sursa a fost scoas?, ?i nu prea-mi dau seama ce tensiuni trebuie s? aib? sursa potrivit?...deci, fie o schem?, fie o poz? cât mai "vizibil?" cu o asemenea surs?...mul?umesc. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 am?nunte suplimentare (nu, înc? n-am rezolvat chestiunea...): - pe cutie zice c? e un "ALLVIEW DVD-4011 VGA/2" ?i mai jos cic? PROFI... - chipul este MT1389DE - mai are ?i o intrare de microfon - afi?aj albastru gen ceas, adic? zone preimpresionate comnadate, nu afi?aj tft sau lcd gen hdxxxxx mufa de alimentare de pe plac? zice a?a: 1 - nc 2 - - 12 v 3 - GND 4 - + 12 v 5 - 5/5 6 - GND 7 - VCC 8 - GND n-am idee ce e cu 5/5 ?i cu VCC, c? a? fi c?utat o surs? cât de cât asem?n?toare, îns? sunt de g?sit tren?pe modele, ?i n-am sursa original? la dispozi?ie s? compar... a?a c? am nevoie de o schem? de surs? dvd m?car asem?n?toare dac? nu identic?, s?-mi fac idee precis ce s? caut. adaug câteva imagini: cum arat? din fa?? (am fost întrebat dac? are afi?aj nixie... hmmm!!!...) mai jos de placa cu cipanul e locul unde trebuia s? se afle placa de alimentare... mufa ro?ie se conecta la ea, ?i mai sunt 2 mufe la 220 ?i la întrerup?torul de pe panoul frontal. vedere mai de-aproape a pl?cii cu MT-ul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum